[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۵
  • دوره جدید

چیکن استراگانف (روسیه)، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 15 دقیقه

 مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ: 1 عدد
قارچ: 1 پیمانه
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
روغن: به میزان لازم
کره: 30 گرم
خامه: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم 

چیکن استراگانف همان طور که از اسمش پیداست نوعی غذای روسی است که با مرغ تهیه می‌شود و روش پختش مشابه بیف استراگانف می‌باشد. این غذا بسیار بین ایرانی‌ها محبوب و دوست داشتنی است و طرز تهیه آن آسان است؛ پس ما هم تصمیم گرفتیم فوت و فن چیکن استراگانف خوشمزه را با شما درمیان بگذاریم تا این غذای فوق‌العاده را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید. چیکن استراگانف اصلی از مرغ، ادویه، خامه و یا شیر تهیه می‌شود؛ اما ما برای شما در این مطلب توضیح داده‌ایم که اگر نیاز است تغییری در آن ایجاد کنید، چگونه این کار را انجام دهید تا چیکن استراگانف مخصوص شما، بهترین باشد.

 طرز تهیه
 مرحله اول:
برای تهیه یک چیکن استراگانف خوشمزه، ابتدا سینه‌های مرغ را به صورت نازک خرد نمایید. پیاز‌ها را هم پوست بگیرید و نگینی و یا خلالی خرد کنید.
 مرحله دوم:
پیاز‌ها را با مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید. بعد از این که کمی ‌طلایی شدند مرغ‌ها را اضافه کنید. برای ادویه چیکن استراگانف؛ نمک و فلفل، ادویه کاری و یا هر ادویه دلخواهی بریزید باهم مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند.
 مرحله سوم:
قارچ‌ها را خرد نموده و در ماهیتابه‌ای مجزا سرخ کنید تا آبشان کشیده شود. سپس به مرغ‌ها اضافه کنید و مجدداً کمی ‌تفت دهید.
 مرحله چهارم:
قابلمه‌ای را روی حرارت بگذارید و در آن شیر را گرم کنید. در قابلمه‌ای دیگر کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود. سپس کم کم آرد را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.
 مرحله پنجم:
وقتی آرد به طور کامل در کره حل شد؛ شیر گرم را به آرامی ‌به آن اضافه کنید و هم بزنید. شیر گرم باعث می‌شود آرد گلوله نشود.
 مرحله ششم:
مخلوط شیر و آرد را به مرغ‌ها اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تمام مواد با هم بجوشند. خامه را به هم بزنید تا یکدست شود، سپس به مرغ‌ها اضافه کنید و مرغ‌ها را از روی حرارت بردارید. چون حرارت باعث می‌شود خامه ببرد.
چیکن استراگانف را در ظرف بکشید و به همراه نان و برنج سرو نمایید. البته چیکن استراگانف با پاستا و همچنین سیب زمینی سرخ شده نیز سرو می‌شود.

 نکات کلیدی 
 برای تزیین چیکن استراگانف می‌توانید از گوجه فرنگی، سیب زمینی خلالی و یا سبزی معطر استفاده کنید.
 در تهیه چیکن استراگانف بدون خامه می‌توانید صرفاً از نیم پیمانه شیر بیشتر استفاده کنید. اما برخی چیکن استراگانف را با سس مایونز تهیه می‌کنند یعنی در این روش به همان میزان خامه از سس مایونز استفاده می‌شود. همچنین برای تهیه چیکن استراگانف بدون شیر هم می‌توان خامه بیشتری جایگزین نمود.
 در این غذا در صورت تمایل می‌توانید از یک حبه سیر نیز استفاده کنید و آن را همراه با پیاز‌ها تفت دهید.
 همچنین طبق ذائقه خودتان و برای طعم دهی بیشتر؛ می‌توانید دو قاشق غذاخوری سرکه انگور در سس مایونز بریزید.
 برخی در تهیه چیکن استراگانف، از عصاره مرغ استفاده می‌کنند که در این صورت چون خود عصاره مرغ نمک دارد؛ شما باید نمک کمتری به غذا اضافه کنید و حتماً کمی ‌از غذا را بچشید تا مطابق میلتان نمک غذا را تنظیم کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی