[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۵
  • دوره جدید

لازانیای آلفردو، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 45 دقیقه
 زمان پخت: 60 دقیقه

 مواد لازم برای 6 نفر
ورقه لازانیا: 9 عدد
روغن سرخ کردنی: 2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده: 450 گرم
کره: یک دوم پیمانه
سیر: 2 حبه
خامه: 2 پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
پودر سیر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پنیر پارمزان رنده شده: 1 و یک دوم پیمانه
مرغ پخته خرد شده: 3 پیمانه
پنیر موزورلا: 3 پیمانه + یک دوم پیمانه
اسفناج تازه خرد شده: 3 پیمانه 

یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین غذاها در کافه‌های ایرانی پاستا آلفردو است که به احتمال زیاد آن را امتحان کرده‌اید. اگر طعم پاستای آلفردو را دوست دارید بدون شک از لازانیای آلفردو هم خوشتان می‌آید. لازانیای آلفردو با لایه‌های مرغ، قارچ، اسفناج و پنیر شامی ‌پر از طعم‌های مختلف است که یک برش از آن هر کسی را سیر می‌کند! طعم فوق‌العاده خامه و پنیر پارمزان در سس آلفردو مزه این لازانیای خوشمزه را تکمیل می‌کند و مطمئناً بعد از یک بار امتحان کردن طعمش را فراموش نخواهید کرد. البته لازانیای آلفردو غذای سنگینی است و شاید بهتر باشد آن را به طور مرتب مصرف نکنید. اما برای مناسبت‌های خاص و جهت ایجاد تنوع در برنامه غذایی این لازانیا حرف ندارد.
 طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید. تابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن سرخ کردنی را داخل تابه بریزید. قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت بدهید. شعله زیر تابه را کم کنید و ۸ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.
قارچ‌های پخته شده را از تابه خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید. کمی ‌نمک و پودر سیر روی آن‌ها بپاشید و کنار بگذارید.
برای تهیه سس آلفردو، کره را داخل یک شیرجوش قرار دهید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا کره آب شود. دو حبه سیر را رنده کنید و همراه با خامه، نمک و فلفل به کره اضافه کنید. بگذارید با همان شعله متوسط قل بخورد، سپس شعله را کم کنید و ۷-۸ دقیقه دیگر حرارت بدهید.
شیرجوش را از روی حرارت بردارید. پنیر پارمزان را به تدریج اضافه کنید. سپس دوباره ۲-۳ دقیقه روی شعله بگذارید و در این مدت مرتب هم بزنید. سس آلفردو را گرم سرو کنید.
ورقه‌های لازانیا را طبق دستور نوشته شده روی بسته‌بندی تهیه کنید. کف یک تابه پیرکس حدوداً ۲۰ در۳۰ سانت را چرب کنید و سه ورقه لازانیا را کف آن بچینید. یک‌سوم پنیر موزورلا را روی لایه لازانیا بپاشید. سپس یک‌سوم مرغ خرد شده را روی پنیر پخش کنید. بعد از آن هم به ترتیب یک‌سوم قارچ‌ها و یک‌سوم سس آلفردو را بریزید. لایه‌ها را به طور متناسب پخش کنید. مرحله قبلی را دو بار تکرار کنید تا در نهایت سه لایه مانند هم داشته باشید. یک‌دوم پیمانه پنیر موزورلا باقی‌مانده را روی لازانیا بریزید. روی ظرف فویل آلومینیومی‌ بکشید و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی