[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۵
  • دوره جدید

بادمجان سوخاری، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت: 20 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان: 6 عدد
آرد: 2 پیمانه
آرد برنج: یک دوم پیمانه
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آب: 2 پیمانه
فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: 1 قاشق چای‌خوری
آویشن: یک دوم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم 

درست کردن و خوردن غذاهای سوخاری گوشتی یا گیاهی خیلی پرطرفدار هست و برای خیلی‌ها غذاهای سوخاری بهترین نوع غذا به حساب می‌آید و می‌دانم کسانی که اهل پخت و پز هستند حتماً نوعی از آن‌ها را در خانه تهیه و سرو کردند به خصوص مرغ سوخاری و قارچ سوخاری که از محبوب‌ترین غذاهای سرخ کردنی هستند. برای درست کردن یک غذای سوخاری خوشمزه که حتی می‌شود غذای مجلسی هم به حساب بیاریمشان محدودیت خاصی نداریم و تقریباً با انواع گوشت و سبزیجات می‌شود سوخاری تهیه کرد مثل بال سوخاری، سیب زمینی سوخاری، تخم مرغ سوخاری، بادمجان سوخاری و… که این‌ها را می‌شود به عنوان غذای اصلی یا فینگر فود و پیش غذا سرو کرد.
بادمجان از جمله گیاهانی است که اگر طرفدارش باشید بی‌شک به هر صورتی که  تهیه شود عاشقش می‌شوید و از خوردنش سیر نمی‌شوید چون هم بسیار لذیذ و دوست داشتنی هست و هم پر خاصیت و مفید برای بدن.
من خودم از آن دسته آدم‌هایی هستم که به نظرم بادمجان را می‌شود به عنوان عضو ثابت وعده‌های غذایی به هر شکلی مصرف کرد که قطعاً بادمجان سرخ شده دوست داشتنی‌ترین نوعش برای من هست. خب به این ترتیب من یکی از عاشقای بادمجان هستم و به همین دلیل امروز می‌خواهم روش تهیه بادمجان سوخاری کاملاً گیاهی و مخصوص گیاه‌خواران  را به شما آموزش بدهم که می‌توانید با انواع سس و دیپ  آن راسرو کنید.

 طرز تهیه
 مرحله اول
بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش بزنید. (برای درست کردن بادمجان سوخاری (Eggplant Fritters) نیازی نیست که حتماً پوست بادمجان را بگیرید. آن‌ها را می‌توانید با پوست سوخاری کرد)
 مرحله دوم
بادمجان‌ها را در ظرفی پر از آب نمک قرار بدهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند. به این روش اگر بادمجان تلخی داشته باشد تلخی‌اش از بین می‌رود.
 مرحله سوم
بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملاً خشک و آب گرفته شود.
 مرحله چهارم
آرد، آرد برنج، شکر، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه،  آویشن، پودر سیر، جوش شیرین را مخلوط کنید .
 مرحله پنجم
 آب را به تدریج بیافزایید و هم بزنید تا خمیر شل و یکدستی به‌دست آید.
 مرحله ششم
روغن را در تابه بریزید و با حرارت ملایم داغ کنید و بعد بادمجان‌ها را در مایه آماده شده بزنید و در روغن داغ قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته شود.
بادمجان سوخاری را با سس تارتار، سس کچاپ و انواع دیپ و سس خانگی می‌توان  سرو کرد. 

 نکات کلیدی 
 برای تهیه بادمجان سوخاری خوشمزه از انواع ادویه می‌توان استفاده کرد که به ذائقه شما بستگی دارد.
 برای اینکه بادمجان مزه دارتر شود می‌توان مقداری آب لیمو تازه و نمک و فلفل را پس از آب کشی کردن به بادمجان افزود و پس از خشک شدن آن‌ها را سرخ کرد.
 به این روش می‌توان انواع سبزیجات یا مواد را سرخ و سوخاری کرد.
 اگر دوست دارید می‌توانید به جای آب از شیر‌های گیاهی یا شیر معمولی استفاده کنید.
 مقدار مایعات مصرفی برای تهیه خمیر بستگی به نوع آرد و سبک یا سنگینی آن دارد پس حتماً آن‌ها را کم کم بیافزایید تا خمیر بیش از حد شل نشود. خمیر باید به صورتی باشد که  زمانی که بادمجان را در آن فرو می برید به سطح بادمجان بچسبد و روی آن را بپوشاند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی