توپک سیب زمینی، روزنامه شیراز نوین
توپک سیبزمینی یک میان وعده یا پیشغذای آسان و خوشمزه است که علاوه بر زیبایی که دارد، طعم خوبی نیز ایجاد میکند. مواد میانی توپک، میتواند طبق سلیقه هر مادهای باشد. میتوان از مرغپخته یا گوشت چرخکرده استفاده کرد. در دستور زیر، از سویا و قارچ و فلفل دلمهای استفاده شده است. حتی میتوان تنها از سبزیجات استفاده کرد. این پیشغذا را میتوان بهعنوان یک فینگرفود جذاب در منوی غذای جشنهای تولد تهیه کرد و در کنار سسهای مختلف سرو نمود. میتوان توپکها را با خلالدندان و گوجه گیلاسی یا زیتون تزیین نمود.
مواد لازم
تخممرغ:۱ عدد
سیب زمینی پخته: ۲ عدد
قارچ ریز: ۵ عدد
فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد
آرد سوخاری: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آویشن و زردچوبه: به مقدار لازم
سویا یا گوشت چرخکرده: به مقدار دلخواه (اختیاری)
پیاز: ۱ عدد
پنیر پیتزا:10۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه توپک سیبزمینی در ابتدای کار، سیبزمینیها را شسته و با پوست، درون یک قابلمه قرار میدهیم. روی آن را به مقدار لازم آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا پخته شود. سپس آب آن را خالی کرده و میگذاریم تا خنک شود.
مرحله دوم
سیبزمینیها را پوست گرفته و درون یک کاسه بزرگ رنده میکنیم. به سیبزمینیها نمک و فلفل میزنیم و با دست چرب ورز میدهیم تا بهخوبی مخلوط شود. اگر حالت چسبندگی داشت و شکل نگرفت، کمی آرد به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مواد داخلی سیبزمینیها را آماده میکنیم. سویا را بهمدت ۳ ساعت با آب خیس میکنیم. سپس آن را آبکش کرده و فشرده میکنیم تا آب آن خارج شود. یک تابه بر میداریم و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله چهارم
سویا را درون تابه ریخته و آن را تفت میدهیم تا بهخوبی سرخ شود. پیاز را شسته و پوست میکنیم و سپس خرد کرده و به سویا اضافه میکنیم تا تفت بخورد. وقتی پیازها هم تفت خورد و طلایی شد، ادویهها را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، فلفل دلمهای را که شسته و بهصورت نگینی خرد کردهایم به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. قارچها را شسته و ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم تا تفت بخورد. نکته اینکه نباید زیاد مواد چرب باشد و اگر روغن زیاد داشت روغن آن را میگیریم.
مرحله ششم
از آنجا که قارچ و سویا روغن را جذب میکنند، بهتر است از همان اول مقدار کمی روغن استفاده شود. از مخلوط سیبزمینیها به اندازه یک گردو برمیداریم.
داخل آن را باز کرده و مواد میانی را به همراه پنیر پیتزا داخل آن پر میکنیم و بهصورت توپ درمیآوریم.
مرحله هفتم
یک کاسه کوچک برداشته و تخممرغ را درون آن میشکنیم. کمی نمک به آن اضافه میکنیم و توپها را درون تخممرغ میغلتانیم سپس در آرد سوخاری قرار میدهیم تا کامل آرد سوخاری آن را پوشش دهد و بعد هم یک قابلمه یا تابه گود برمیداریم و درون آن روغن میریزیم و میگذاریم روی حرارت تا روغن داغ شود. سپس توپکها را درون روغن سرخ میکنیم.
وقتی توپکها کامل سرخ شد، در ظرف مناسب سرو قرار میدهیم. میتوان توپکها را با گوجه گیلاسی یا زیتون و خلال دندان تزیین نمود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین