[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۲۸
  • دوره جدید

مصرف آجیل در بیماران مبتلا به سرطان روده معجزه می‌کند، روزنامه شیراز نوین

بیماران مبتلا به سرطان روده می‌توانند شانس زنده ماندنشان را با مصرف مغزیجات آجیلی درختی در کنار رژیم غذایی سالم و ورزش منظم افزایش دهند.
در یک مطالعه ۷ساله، بیماران درمان شده مبتلا به مرحله ۳سرطان روده که حداقل ۵۵گرم مغزیجات آجیلی درختی در هفته خورده بودند، ۴۲درصد با احتمال کمتر بازگشت سرطان و ۵۷درصد با ریسک کمتر مرگ ناشی از بیماری روبرو بودند. مرحله ۳ سرطان به معنای گسترش سرطان به بافت‌های پیرامونی بوده که هنوز به اعضای دورتر سرایت نکرده است.
در مطالعه دوم هم مشخص شد بازماندگان سرطان روده دارای بالاترین نمره از لحاظ سبک زندگی سالم یعنی تغذیه درست، ورزش و حفظ وزن سالم، با ۴۲درصد ریسک کمتر مرگ در مقایسه با بقیه افراد مواجه بودند. دکتر بروس جانسون، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه سرطان دانا-فاربر بوستون، در این‌باره می‌گوید: «رژیم غذایی و سبک زندگی هر دو می‌توانند بر ریسک بازگشت بیماری تأثیر گذاشته و به طول عمر بیشتر کمک کنند.»
محققان بیشتر بر مصرف مغزیجات درختی نظیر پسته، بادام هندی و گردو تأکید دارند. تحقیقات بیشتر نشان داده است بادام زمینی و کره بادام زمینی دارای چنین فایده‌ای نبودند.
محققان بادام زمینی را جزء خانواده حبوبات نظیر نخودفرنگی، عدس و لوبیا دسته‌بندی می‌کنند. تفاوت بادام زمینی با مغزیجات درختی به دلیل ترکیب بیوشیمیایی متفاوت آنهاست.
تیم تحقیق معتقد است افرادی که مغزیجات آجیلی درختی مصرف می‌کنند دارای قندخون پایین و انسولین پایین‌تر هستند که می‌تواند ریسک سرطان روده‌شان را کاهش دهد. مغزیجات آجیلی درختی هم سرشار از اسیدهای چرب سالم، فیبر و فلاونوئیدها هستند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی