[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

تأثیر مصرف چای و قهوه بر مغز، روزنامه شیراز نوین

دانشمندان در مطالعه جدید خود به ارتباط بین نوشیدن قهوه و چای با افزایش ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه ماکولا پی بردند.
به گزاش مشرق به‌نقل از مدیکال اکسپرس، تحقیقات جدید ارتباط مثبتی بین مصرف قهوه و چای و ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه در ناحیه ماکولا پیدا کردند.
ماکولا قسمت مرکزی شبکیه در پشت چشم است که به ما دید مرکزی واضح می‌دهد و لایه فیبر عصبی شبکیه یک لایه نازک از سلول‌های عصبی است که اطلاعات بصری را از چشم به مغز منتقل می‌کند.
لیزا ژووتینگ ژو، از محققان این یافته گفت: یافته‌های ما نشان می‌دهد که اگر روزانه دو تا سه فنجان قهوه یا بیش از چهار فنجان چای مصرف کنیم، ضخامت لکه زرد افزایش می‌یابد.
همان‌طور که او توضیح می دهد، در این مطالعه از ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه ماکولا به‌عنوان معیاری برای سنجش سلامت مغز استفاده شد: هرچه لایه نازک‌تر باشد، خطر تخریب عصبی بیشتر می‌شود؛ این مطالعه اخیراً در مجله Nutrients منتشر شده است.
نتایج نشان داد که مصرف‌کنندگان قهوه افزایش قابل‌توجهی در ضخامت لایه فیبر عصبی شبکیه چشم داشتند، به خصوص کسانی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می‌نوشند. مصرف‌کنندگان چای نیز  با افزایش قابل‌توجه ضخامت ماکولا در افرادی که بیش از چهار فنجان در روز نوشیدند، عملکرد خوبی داشتند.
ژو تأکید می‌کند که مطالعه آنها نشان داد که نوشیدن متوسط یعنی نه زیاد و نه کم قهوه بهترین حالت است. با این حال، همه قهوه‌ها برابر نیستند؛ بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که قهوه‌ فوری می‌تواند یک عامل خطر برای بسیاری از پیامدهای سلامتی، از جمله بیماری‌های تخریب‌کننده عصبی باشد.
در حالی که پیامدهای بالقوه این تحقیق هیجان انگیز است، ژو می‌گوید که مطالعات بیشتری برای تأیید یافته‌های آنها مورد نیاز است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی