چرا باید کمتر پیتزا بخوریم، روزنامه شیراز نوین
خوردن پیتزا را همه دوست دارند، حتی متخصص تغذیه هم شاید پیتزا بخورد، اما خیلی کم، چون میداند این غذای آماده چگونه تهیه میشود.
به گزارش مهر، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کردهاند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست. برای اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوعتر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه میکنند؛ این مواد با اینکه سبب کاهش فعالیت باکتریها در گوشتهای فرآوریشده میشوند، اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل میشود. نیتریت هم پس از ترکیب شدن با آمینهای ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید میکند که مادهای خطرناک و سرطانزاست.
همچنین، وجود چربیهای اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها را افزایش میدهد.
از سوی دیگر، پنیر پیتزا نیز دارای کالری فراوانی است که باعث افزایش حجم زیادی از کالری در بدن میشود.
نکته مهمتر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم میتواند باعث افزایش کالری، قندخون و … شود که در نهایت افراط در خوردن پیتزا، میتواند ما را درگیر سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و… کند. توصیه کارشناسان تغذیه و پزشکان این است که تا حد امکان، کمتر پیتزا بخورید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین