[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

زنده‌باد لوبیا سبز!، روزنامه شیراز نوین

به گزارش صد آنلاین، لوبیا سبز منبعی غنی از آهن است و مصرف آن به خانم‌های باردار بسیار توصیه می‌شود. مقدار آهن موجود در لوبیا سبز با گوشت قرمز برابری می‌کند.
لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است. در این‌بین لوبیا سبز کم‌کالری، بر خلاف لوبیا خشک حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است. در این مقاله به گوشه‌ای از خواص لوبیا سبز اشاره کرده و چند دلیل خوب می‌آوریم تا بیشتر به مصرف این ماده‌ غذایی خوش‌مزه تشویق شوید.
لوبیا سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد
لوبیا سبز به طور سخاوتمندانه‌ای حاوی رنگدانه‌ آنتی‌اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است که برای بدن ما بسیار مفید هستند. نتایج پژوهش‌هایی که در دانشگاه Deakin استرالیا انجام‌شده نشان می‌دهد ترکیبات فلاوونوئیدی رشد سلول‌های سرطانی سینه و روده‌ها را کاهش می‌دهد؛ یعنی زنده‌باد لوبیا سبز!
لوبیا سبز دوست مفصل‌های شما
افزایش یک فنجان لوبیا سبز به سالادهای مورد علاقه‌تان باعث می‌شود که میزان پتاسیم دریافتی‌تان به میزان 19 درصد افزایش پیدا کند. واقعیت این است که بین آرتروز دست‌ها و زانوها و میزان کم پتاسیم خون ارتباط زیادی وجود دارد.
اگر بدنتان با کمبود پتاسیم مواجه باشد بیشتر در معرض درد مفاصل قرار می‌گیرید. اگر به سلامت مفاصل‌ خود علاقه‌مند هستید حتماً لوبیا سبز را در برنامه‌ غذایی‌ بگنجانید. از این گذشته باید بدانید که پتاسیم نقش مؤثری در انعقاد خون ایفا می‌کند.
لوبیا سبز حاوی فیبرهایی است که قلبتان را نجات می‌دهد
فیبرهای حلال موجود در لوبیا سبز باعث می‌شود میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد. علاوه بر این، متخصصان حوزه‌ تغذیه معتقدند که این فیبرها باعث کاهش التهاب و فشار خون می‌شوند؛ برای همین قلب را در سلامت نگه می‌دارند. یک فنجان لوبیا سبز 12 درصد نیاز روزانه‌ ما به فیبرهای غذایی را تأمین می‌کند در حالی که باقالی 19 درصد نیاز روزانه به فیبرها را تأمین می‌کند.
لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد
نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که لوبیا سبز حاوی سیلیسیوم است که تراکم استخوانی زنان(غیر یائسه) و مردها را افزایش می‌دهد؛ در واقع لوبیا سبز استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد. نتایج پژوهشی که در مؤسسه‌ Rayne Institute انگلستان انجام شد، نشان می‌دهد که بدن سیلیسیوم موجود در لوبیا سبز را بهتر از سیلیسیوم موجود در مواد غذایی دیگر جذب می‌کند؛ در نتیجه این ماده در خدمت نیازهای بدن قرار می‌گیرد به ویژه اینکه استحکام استخوان‌ها را بالا می‌برد.
لوبیا سبز میزان جذب آهن را بالا می‌برد
ویتامین C آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن تأثیر می‌گذارد. یک فنجان لوبیا سبزی که به غذاهایتان اضافه می‌کنید باعث می‌شود 19 درصد از نیاز روزانه‌تان به ویتامین C تأمین شود. 
زمانی که ویتامین C بدنتان بالا رود، آهنی که مصرف می‌کنید بهتر جذب بدنتان می‌شود و به این ترتیب خطر کمبود آهن و کم‌خونی از شما دور می‌شود.
محتوای منگنز در لوبیا سبز به عمل آزادسازی آنتی‌اکسیدان کمک می‌کند، این یک عنصر برای آنتی‌اکسیدان است که تمایل دارد شما را متناسب و سلامت نگه دارد.
حدود 100 گرم لوبیا سبز حاوی 31 کیلو کالری انرژی، 7.13 گرم کربوهیدرات، 1.82 گرم پروتئین و 0.34 الی 3.4 گرم چربی است و سایر مواد مغذی، مانند 37 میلی‌گرم کلسیم، 1.04 میلی‌گرم آهن، 25 میلی‌گرم منیزیم و 0.214 میلی‌گرم منگنز نیز وجود دارد.
سدیم و پتاسیم به ترتیب به مقدار 6 و 20 میلی‌گرم است؛ دیگر مواد مغذی و مقدار آنها 38 میلی‌گرم فسفر، 0.24 میلی‌گرم روی، 14.4 میلی‌گرم ویتامین k و 16.3 میلی‌گرم ویتامین C است. 
از لوبیا سبز در سالاد لوبیا سبز با بالزامیک هم می‌توانید استفاده کنید و  همچنین برای مصرف در شکل تُرشی نیز مناسب است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی