[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۱۷
  • دوره جدید

کوکی شکری رنگارنگ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 18نفر
آرد سفید: 3پیمانه
بیکینگ پودر: 2قاشق چای‌خوری
کره نرم شده: 220گرم
شکر: 1پیمانه
تخم مرغ بزرگ: 1عدد
پوست لیمو رنده شده: 1قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک دوم قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: 2قاشق چای‌خوری
چیپس شکلات سفید: 350گرم
چیپس شکلات در سه رنگ: 100گرم از هر رنگ

کوکی شکری یک شیرینی خشک خیلی خیلی ساده است که می‌شود آن را به شکل‌های مختلف درآورد. کوکی‌ها را می‌توان با شکلات ذوب شده به شکل‌های مختلفی تزیین کرد. این بار برای تزیین کوکی از چیپس‌های شکلاتی رنگی استفاده شده است. حتی می‌توان با مخلوط کردن دو رنگ مختلف رنگ جدیدی ایجاد کرد. مثلاً می‌توانید با ترکیب چیپس‌های زرد و قرمز رنگ نارنجی را درست کنید. این کوکی‌های رنگارنگ زیبا به ویژه برای بچه‌ها جذاب هستند. البته اگر به چیپس‌های رنگی (candy coating wafers) دسترسی ندارید، می‌توانید همین روش را با شکلات معمولی و شکلات سفید پیاده کنید. 
طرز تهیه 
فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکر و کره را در ظرف دیگری آنقدر با همزن بزنید تا مخلوط کرم مانند سبکی حاصل شود. سپس تخم مرغ، پوست لیمو، آبلیمو و عصاره وانیل را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه نمایید و هر بار ضمن هم زدن، دیواره‌های ظرف را پاک کنید. اگر خمیر یکدست نشد، با دست آن را ورز بدهید تا زمانی که بتوانید آن را بین دستانتان گلوله کنید.
روی سطح تمیزی آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه به ضخامت حدوداً ۷میلیمتر باز کنید. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید. برای بریدن خمیر به شکل دایره‌ای می‌توانید از لیوان هم استفاده کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و خمیرهای برش خورده را روی آن بچینید. سینی را ۱۰-۱۲دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که لبه‌ها شروع به طلایی شدن کنند. بگذارید کوکی‌ها کاملاً خنک شوند. سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
چیپس شکلات سفید را در کاسه‌ای آب کنید (در مایکروفر یا به روش بن‌ماری). هر کوکی را تا حدود یک سوم داخل شکلات ذوب شده فرو ببرید. بگذارید شکلات اضافی چکه کند و بعد آن را روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید تا خشک شود.
شکلات‌های رنگی را در سه کاسه جداگانه آب کنید. حال کوکی‌ها را طوری در شکلات رنگی فرو ببرید که کمی از بخش سفید قبلی را پوشش دهد. دوباره بگذارید روی کاغذ روغنی خشک شوند.
کوکی‌ شکری رنگارنگ را می‌توانید تا ۱هفته در ظرف دربسته نگه دارید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی