[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۴
  • دوره جدید

اسپاگتی مرغ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
ماکارونی رشته‌ای: 350گرم
مرغ بریان تکه تکه شده: 2پیمانه
عصاره مرغ: 1بسته
نمک: 1 و 1/2قاشق چای‌خوری
پنیر خامه‌ای: 200گرم
پنیر رنده شده: 1پیمانه
گوجه خرد شده: 1پیمانه
گشنیز تازه خرد شده: 2قاشق غذاخوری
فلفل: به مقدار کافی

اسپاگتی مرغ غذایی سالم و خوشمزه است و به راحتی تهیه می‌شود. ویژگی اصلی این اسپاگتی مرغ، این است که در پخت آن فقط از یک قابلمه استفاده می‌شود. ترکیب پنیر خامه‌ای و گوجه، طعم فوق‌العاده‌ای به غذای شما می‌دهد و اسپاگتی مرغ را تبدیل به غذایی ساده و در عین حال هیجان‌انگیز می‌کند. این غذا آن قدر آسان تهیه می‌شود که احتمالاً تصمیم خواهید گرفت اسپاگتی مرغ را وارد برنامه غذایی معمول خود کنید.
 
طرز تهیه  
ماکارونی رشته‌ای را به اندازه دلخواه خود خرد کرده و در قابلمه مورد نظرتان بریزید. به اندازه‌ای آب اضافه کنید که ماکارونی‌ها را بپوشاند و مقداری نمک به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. شعله را کم کرده و ۱۰ تا ۱۵دقیقه در حالت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا اسپاگتی به اندازه مطلوب نرم شود و تقریباً همه آب جذب شود.
تکه‌های مرغ، پنیر خامه‌ای و پنیر رنده شده را اضافه کنید و ۳ تا ۴دقیقه مرتب هم بزنید تا زمانی که پنیر داغ و ذوب شود.
گوجه خرد شده را اضافه و کاملاً مخلوط کنید. روی اسپاگتی مرغ را با مقداری گشنیز یا جعفری تزیین کنید و تا داغ است سرو کنید.

نکته 
اگر از قابلمه‌ای با ارتفاع کم و ظاهر زیبا استفاده کنید، می‌توانید اسپاگتی را در همان ظرف سرو کنید. این غذا همراه با سالاد سبزیجات ترکیب دلچسبی است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی