[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۰۳
  • دوره جدید

نان را در کیسه پلاستیکی نگذارید، روزنامه شیراز نوین

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه‌های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.
محمدحسین عزیزی متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید.
این متخصص تغذیه افزود: حرارت در کیسه‌های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می‌شود. وی درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود؛ به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده‌ای به نام مونومر (مولکول‌های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می‌گیرد) به وجود می‌آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد.
عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری‌هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می‌شود و سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند.
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است به جای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه‌های ساده نه رنگی، زیرا رنگ‌های به کار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی