[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۴
  • دوره جدید

شپردز پای (پای گوشت)، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6نفر
گوشت چرخ‌کرده: 450گرم
هویج: 2عدد
ساقه کرفس: 2عدد
پیاز: 1عدد
نخودفرنگی: 2پیمانه
آب گوشت: 4پیمانه
آرد: 4قاشق غذاخوری
سس کچاپ: یک سوم پیمانه
شوید خشک: یک دوم قاشق چای‌خوری
پوره سیب زمینی: 4پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
 
شپردز پای نوعی پای گوشت انگلیسی است که در آن به جای خمیر پای از پوره سیب‌زمینی استفاده می‌شود. شپردز پای در جاهای مختلف به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. گوشت چرخ‌کرده، پیاز و پوره سیب‌زمینی از موادی هستند که همیشه در تهیه این پای به کار می‌روند. گاهی همراه با گوشت و پیاز، سبزیجاتی مثل هویج و کرفس هم به کار می‌روند. وقتی گوشت و سبزیجات تفت داده شدند داخل ظرف لبه‌دار ریخته می‌شوند و پوره سیب‌زمینی روی آن‌ها پخش می‌شود. در ضمن گاهی مقداری پنیر رنده شده هم روی پای ریخته می‌شود. اما دستور سنتی شپردز پای، پنیر ندارد و ما هم در اینجا از پنیر استفاده نمی‌کنیم. شپردز پای از آن غذاهایی است که بعد از امتحان کردن حتماً باز هم درست خواهید کرد و حتی ممکن است به برنامه غذایی ثابت شما بپیوندد. چون مواد لازم برای تهیه این غذا ساده و در دسترس هستند و خیلی هم خوش طعم و لذیذ است. هر وقت مقداری پوره سیب‌زمینی اضافه داشتید می‌توانید با آن شپردز پای درست کنید.
 
طرز تهیه 
ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در یک تابه بزرگ روی شعله بگذارید و حدود ۵دقیقه تفت بدهید. ضمن تفت دادن گوشت را با قاشق چوبی تکه‌تکه کنید.
پیاز، هویج و کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و روی گوشت تفت داده شده بریزید. مواد را هم بزنید و ۱۰دقیقه به پختن ادامه دهید. 
نمک، فلفل، سس کچاپ، شوید و رزماری خشک را همراه با ۳ و نیم پیمانه از آب گوشت به تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و زیر شعله را کم کنید. ۲۰دقیقه بگذارید روی همان شعله ملایم باقی بماند.
حال نخود را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. در ظرف کوچکی آرد را با نصف پیمانه عصاره گوشت باقیمانده مخلوط کنید. سپس آن را به محتویات تابه اضافه کنید و بگذارید ۳دقیقه دیگر روی شعله بماند تا مخلوط شروع به غلیظ شدن کند.
حال پوره سیب‌زمینی را به صورت اسکوپی روی مخلوط گوشت بریزید و کمی پخش کنید. سپس تابه را به مدت ۲۵ تا ۳۰دقیقه در فر که از قبل با دمای ۲۰۰درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی