اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : طرز تهیه سوپ ازوگلین
کد خبر : ۱۲۸۲۷
تعداد بازدید : ۲۲۶
متن کامل خبر

سوپ ازوگلین یکی از انواع سوپ‌های خوش‌مزه و پرطرفدار ترکیه‌ای است که با مواد ساده‌ای درست می‌شود؛ برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ازوگلین در ادامه با ما همراه باشید: مواد لازم برای 4 نفر دال عدس: ۱ پیمانه بلغور گندم: یک‌سوم پیمانه برنج نیم‌دانه: یک‌سوم پیمانه پیاز: ۱ عدد سیر: ۱ حبه رب گوجه‌فرنگی: یک‌ونیم قاشق غذاخوری کره: به مقدار کافی نعناع خشک و پولبیبر: به مقدار کافی نمک و فلفل‌سیاه: به مقدار کافی فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی طرز تهیه مرحله اول برای تهیه سوپ ازوگلین خوش‌مزه در ابتدای کار دال عدس را به همراه بلغور گندم و برنج نیم‌دانه شسته و درون یک کاسه حاوی آب می‌ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون آب بمانند تا خیس بخورند. مرحله دوم حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع و کره به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می‌افزاییم، سپس کمی تفت می‌دهیم تا پیاز سبک شود. مرحله سوم زمانی که پیاز شیشه‌ای شد، مقداری زردچوبه، نمک، پولبیبر و فلفل‌سیاه را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا بوی خامی ادویه‌ها از بین برود. حالا سیر را به صورت درشت خرد کرده و به تابه می‌افزاییم. مرحله چهارم در ادامه رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن و ادویه گرفته شود؛ حالا حبوبات خیس‌خورده را به قابلمه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مقداری آب به قابلمه می‌افزاییم. مرحله پنجم حالا در قابلمه را بسته و اجازه می‌دهیم مواد کاملاً پخته و سوپ غلیظ شود؛ زمانی که سوپ پخته شد، آن را با گوشت‌کوب برقی به خوبی میکس می‌کنیم، سپس کره را درون شیرجوش ریخته و مقداری نعناع خشک به آن می‌افزاییم. مرحله ششم در ادامه نعناع را کمی تفت داده و بلافاصله از روی حرارت بر می‌داریم؛ حالا مقداری کره، پولبیبر و فلفل قرمز درون یک شیرجوش جداگانه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و پس از کمی حرارت شیرجوش را کنار می‌گذاریم. مرحله هفتم در این مرحله سوپ ازوگلین را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس مقداری از سس نعناع و پولبیبر به صورت پخش روی سوپ می‌ریزیم. در نهایت مقداری آب لیموترش تازه روی سوپ ریخته و به همراه نان سرو می‌کنیم.