اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
طرز تهیه پفک سیبزمینی
متن کامل خبر
پفک سیبزمینی یکی از انواع میانوعدههای بینالمللی است که با طعمهای متنوعی تهیه میشود؛ برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم
سیبزمینی: ۱ عدد بزرگ
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
آب: یکسوم لیوان
تخممرغ: ۱ عدد
سبزی خشک: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه و پودر سیر: به مقدار کافی
آویشن و فلفل قرمز: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پفک سیبزمینی خوشمزه ابتدا سیبزمینیها را به صورت حبهای خرد میکنیم و کنار میگذاریم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری آب ریخته و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه آب جوش آمد، سیبزمینی خردشده را به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم حدوداً به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند؛ سپس سیبزمینیها را تست کرده و در صورت که پخته بودند آبکشی میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیبزمینیها را با گوشتکوب کاملاً له میکنیم و کنار میگذاریم.
در ادامه تخممرغ را به همراه سبزی خشک، آب، سس کچاپ، فلفلسیاه، پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
حالا آرد و بکینگپودر را به کاسه اضافه و با هم ترکیب میکنیم تا کاملاً یکدست شوند.
در ادامه سیبزمینی لهشده را به کاسه اضافه و با هم ترکیب میکنیم تا با هم به خوبی مخلوط و ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در پایان مایه پفک باید نه خیلی شل باشد، نه خیلی سفت که نتوانیم آن را قیف بزنیم.
در صورتی که مایه پفک سفت بود، کمی آب اضافه میکنیم و در صورتی که شل و آبکی بود میتوانیم کمی آرد اضافه کنیم تا منسجم شود.
مرحله ششم
در این مرحله مایه پفک را درون یک قیف یکبار مصرف میریزیم و ته قیف را یک برش خیلی کوچک میزنیم.
در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن میریزیم که پفکها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه پفک را به اندازه دلخواه داخل روغن داغ قیف میزنیم و اجازه میدهیم پفک ها به صورت یکدست سرخ شوند، سپس روی دستمال حولهای قرار می دهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود.