اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : صنعت غذایی زیر ذره‌بین دانشگاه
کد خبر : ۱۵۹۸
تعداد بازدید : ۳۲۶
متن کامل خبر

چالش‌های واحد‌های تولیدی غذا در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان فارس بررسی شد. شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، با حضور استاندار فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیرکل امور فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و فعالان صنعت غذای استان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در این نشست که با حضور دکتر «فرامرز خداییان چگنی» مدیرکل امور فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برگزار شد، چالش‌ها و دغدغه‌های حوزه غذا استان فارس مطرح و در این زمینه هم اندیشی شد. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حاشیه این نشست گفت: در این نشست مشکلات در خصوص اخذ و درج کد IRC برای فرآورده‌های وارداتی و مواد اولیه ارائه شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. دکتر «محمدجواد راعی» افزود: همچنین در این نشست ضرورت تفویض اختیار صدور کد IRC به استان‌ها، از جمله استان فارس از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح شد.