اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : با خوردن این میوه دیگر سکته مغزی نمی‌کنید
کد خبر : ۱۶۸۰۳
تعداد بازدید : ۴۶
متن کامل خبر

لیمو در گروه مرکبات قرار می‌گیرد و سرشار از ویتامین ث و فولات(ب۹) است که با مهار استرس اکسیداتیو(تنش اکسایشی ناشی از افزایش مولکول‌های ناپایدار یا همان رادیکال‌های آزاد)، کاهش التهاب و کمک به واکنش‌های ایمنی بدن نقشی حیاتی در تقویت سیستم ایمنی ایفا می‌کنند. به گزارش مجله سلامت صد آنلاین، آیا می‌دانید لیمو چه فواید زیادی برای سلامت بدن دارد؟ خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد رژیم غذایی یکی از مهم‌ترین عوامل در افزایش خطر سکته مغزی است، اما با اصلاح سبک زندگی می‌توان این خطر را تا ۸۰ درصد کاهش داد. فلاونوئیدهای(مواد مغذی در گیاهان) موجود در مرکبات خطر سکته مغزی ایسکمی(ischemic، لخته شدن خون در رگ منتهی به مغز) در زنان را کاهش می‌دهند. فشارخون را کاهش می‌دهد فلاونوئیدها و عصاره پوست لیمو ممکن است باعث کاهش فشارخون شوند. مصرف لیمو بر فشارخون سیستولیک «عدد بزرگتر در آزمایش فشارخون» اثر منفی می‌گذارد و آن را کاهش می‌دهد. از سرطان جلوگیری می‌کند نتایج به ‌دست‌آمده از فراتحلیل(متاآنالیز) نشان می‌دهد که مصرف زیاد مرکبات خطر ابتلا به سرطان ریه را تا ۹ درصد کاهش می‌دهد و همچنین موجب افزایش جذب آهن می‌شود. لیمو، فراهم بودن زیستی آهن(مقدار آهن موجود در بدن) و دسترسی زیستی آهن(مقدار آهن موجود در بدن برای جذب) را افزایش می‌دهد که به ‌دلیل میزان زیاد ویتامین ث در مرکبات است. از آسم جلوگیری می‌کند مصرف روزانه میوه‌ها و سبزیجات احتمال بروز آسم و خس‌خس سینه را کاهش می‌دهد. مصرف زیاد مرکبات مثل لیمو نیز کاهش خطر علائم آسم را به همراه دارد. به کاهش وزن کمک می‌کند لیمو باعث می‌شود حس سیری سریع‌تر سراغتان بیاید. متخصصان دریافتند که آب‌لیمو در مقایسه با آب، باعث افزایش ۱.۵ برابری حجم معده می‌شود و در کاهش اشتها مؤثر است. آیا مصرف لیمو می‌تواند مضر باشد؟ مصرف لیمو به ‌طور کلی بی‌خطر است، اما اعتدال در خوردن آن بسیار مهم است. افراد مبتلا به رفلاکس(بازگشت اسید) معده به مری، کسانی که حساسیت به لیمو یا مرکبات دارند، یا آنهایی که زخم‌های دهانی دارند باید از خوردن لیمو و محصولات حاوی لیمو پرهیز کنند، زیرا لیمو می‌تواند این علائم را بدتر و زخم‌ها را تشدید کند.