اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : طرز تهیه فلافل چغندر
کد خبر : ۲۰۰۲
تعداد بازدید : ۱۶۶
متن کامل خبر

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر نخود خیس خورده: 4 پیمانه چغندر رنده شده: 1 پیمانه پیاز کوچک: 1 عدد گشنیز خرد شده: یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه سیر خرد شده: 2 حبه آرد: 6 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری زیره سبز: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن برای سرخ کردن دستورهای مختلفی برای تهیه فلافل وجود دارند اما این بار با یک دستور خاص و متفاوت روبه‌رو هستیم. فلافل چغندر بسیار زیبا و قرمز رنگ است و همان‌طور که از اسمش پیداست در آن از چغندر استفاده شده است. چغندر علاوه بر خواص فوق‌العاده‌ای که دارد چنان رنگ قرمز تیره‌ای دارد که افزودن مقدار کمی از آن به غذا آن را بسیاز زیبا می‌کند. در ضمن چغندر باعث می‌شود فلافل طعم خاصی پیدا کند و آبدارتر شود. فلافل چغندر را حتماً باید امتحان کنید، به ویژه اگر گیاه‌خوار هستید یا تصمیم دارید بیشتر از غذاهای گیاهی در برنامه غذایی خود استفاده کنید این غذا به شما توصیه می‌شود. طرز تهیه نخودها را از شب قبل داخل مقدار زیادی آب خنک بریزید و بگذارید تا صبح خوب خیس بخورد. برای تهیه خمیر فلافل، اول نخودها را آبکش کنید و داخل غذاساز بریزید. یکی دو بار پالس بزنید تا نخودها کمی خرد شوند. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و مجدداً بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن قدر پالس بزنید تا مواد تقریباً یک‌دست شوند و نخودها خیلی ریز شوند (ولی آن قدر نزنید که حالت پوره پیدا کند). حال خمیر را با قالب فلافل قالب بزنید. اگر قالب ندارید می‌توانید از اسکوپ‌ساز کوچک یا قاشق اندازه‌گیری استفاده کنید. خمیر را با قاشق بردارید و با فاصله روی دیس یا سینی بچینید. برای کثیف نشدن ظرف می‌توانید روی آن کاغذروغنی بکشید. سپس روی هر کدام از اسکوپ‌های خمیر کمی با دست فشار بدهید تا سطح آن صاف شود و به شکل مرسوم فلافل در بیاید. تابه‌ای را روی شعله بگذارید و مقداری روغن گیاهی در آن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد به آرامی فلافل‌ها را داخل آن بچینید. هر طرف را ۲-۳ دقیقه سرخ کنید تا آماده شود. سطح فلافل چغندر باید ترد و برشته و داخل آن باید نرم باشد. فلافل چغندر را با سس انبه یا با هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.