اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : کوکو گردو با رب انار
کد خبر : ۲۷۹۷
تعداد بازدید : ۲۴۸
متن کامل خبر

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر گردو محلی: 250 گرم پیاز: 1 عدد جعفری، چوچاق، وارنبو: 50 گرم رب انار: 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم زردچوبه و روغن: به مقدار لازم کوکو گردو یا آغوز کوکو یکی از انواع کوکوهای ساده و خوشمزه است که اصالت آن متعلق به استان‌های مازندران و گیلان می‌باشد. ‌این نوع کوکو در نقاط مختلف شمال کشور با دستورات متنوعی تهیه می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم ‌این غذای خوشمزه را تهیه کرده و در شب یلدا بر سر سفره غذایتان قرار دهید. طرز تهیه گردو را چرخ کنید و یا آسیاب کرده و در‌ هاون بکوبید. پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را به طور کامل با دست بگیرید. سبزی را ریز خرد کنید. گردو و پیاز و سبزی را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ‌ها را به مواد بیافزایید و مخلوط کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. مایه کوکو را به صورت گرد شکل داده و با کف دست تخت کنید، سپس درون روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ شدن دو طرف کوکوها، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. برای تهیه سس ‌این غذای خوشمزه رب انار و رب گوجه را در ظرفی تفت دهید و کمی ‌آب به آن بیافزایید و سپس، بعد از غلیظ شدن آن در کنار کوکو گردو سرو کنید. می‌توانید کوکو‌ها را درون ظرف سس بچینید و سپس یک قاشق سبزی معطر را به آن بیافزایید و اجازه دهید سس به خورد کوکوها برود. آغوز کوکو شما آماده است. نکات کلیدی کوکو گردو را معمولاً به همراه فسنجان و برنج سرو می‌کنند. به جای سبزی‌های شمالی می‌توانید از هر سبزی معطری استفاده نمایید. کوکو گردو را می‌توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید. برای پف کردن بیشتر کوکو گردو می‌توانید 1 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید. گردو را بیش از حد آسیاب و له نکنید تا کوکو بیش از اندازه چرب نشود. می‌توانید رب انار را به مواد کوکو نیز بیافزایید و سپس کوکو را در روغن سرخ کنید.