اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
طرز تهیه املت پنیری
متن کامل خبر
زمان آمادهسازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
تخممرغ درشت: 3 عدد
خامه پرچرب: 3 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رندهشده: یکچهارم پیمانه
کره: 1 قاشق غذاخوری
آویشن، پونه و ریحان خردشده (خشک): به مقدار نیاز
نمک و فلفل: به مقدار نیاز
در بین پیشغذاها یا اردورهای رایج و راحتی که میتوانیم تهیه کنیم، اسم املت برایمان آشناست و اصولاً با ساده ترین مواد میشود املتهای متنوعی درست کرد. تقریباً با هر ماده غذایی به خصوص انواع سبزیجات میشود املت لذیذ و خوشمزه ای درست کرد. از آنجا که املت غذایی سریع و فوری است، هر شخصی با هر درجه از مهارت در آشپزی به راحتی میتواند املت را درست کرده و حتی در وعدههای غذایی نه تنها به عنوان پیش غذا، بلکه به عنوان غذای اصلی و کامل سرو کند. یکی از انواع مختلف املت، املت پنیری (fromage omelette) است که به خاطر طعم و مزه خوب و شکل ظاهری متفاوتی که دارد، طرفداران زیادی دارد. اگر با حوصله و دقت و صرف زمان کافی این غذا را تهیه کنیم، میتوانیم آن را در میهمانیها به عنوان نوعی فینگرفود سرو کنیم و از خوردنش لذت ببریم.
برای تهیه املت پنیری میتوانیم از مواد دلخواه متفاوت استفاده کنیم تا هم از تهیه اش و هم از خوردنش لذت بیشتری ببریم. روش تهیه املت پنیری ساده و خوشمزه را در ادامه میخوانید که تقریباً پایه این نوع املت است. شما میتوانید مواد دیگری را نیز با این مواد ترکیب کنید و مثلاً املت سبزیجات پنیری، املت ژامبون پنیری و املت قارچ پنیری داشته باشید که هرکدام طعم خاص خود را دارند و لذیذ و دلچسب هستند. امیدوارم دستور آشپزی امروز برای شما الهامبخش ایدههای متفاوت باشد و از آن لذت کافی ببرید.
طرز تهیه
مرحله اول
فر را با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مرحله دوم
تخممرغ و خامه سنگین را با همزن برقی دو تا سه دقیقه بزنید تا مایه سبکی به دست آید.
مرحله سوم
کره را در تابه نچسب قرار دهید و تابه را در فر بگذارید تا کره ذوب شود.
مرحله چهارم
نمک و فلفل را به مایه خامه و تخم مرغ اضافه کنید. مواد را در تابه داخل فر بریزید و در فر را ببندید تا مایه کمی خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
مواد را به حالت دورانی و آرام از دیوارهها
جدا کنید.
مرحله ششم
پنیر رنده شده و سبزیجات خرد شده را روی تخم مرغ پخته بریزید و دوباره ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود و املت پنیری کاملاً منسجم شود. اگر دوست دارید املت پنیری برشته داشته باشید، چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی آن طلایی و برشته شود. این مرحله حساس است و باید در این زمان کنار فر باشید و املت را بررسی کنید تا نسوزد. تخم مرغ سریع میسوزد.
نکات کلیدی
در مرحله اول تخم مرغ را خوب بزنید تا کاملاً سبک شود و حجم بگیرد؛ چراکه روی کیفیت املت پنیری یعنی پوک و کرکی شدن آن تأثیر میگذارد.
در املت پنیری از انواع ادویه و حتی از سیر میتوان استفاده کرد.
مراحل پخت را میتوان روی اجاق گاز هم انجام داد.