اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
طرز تهیه حلوا نارگیلی
متن کامل خبر
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 30 عدد
آرد: 1 پیمانه
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
کره: 70 گرم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
پودر قند: یک دوم پیمانه
زعفران: 1 قاشق سوپ خوری
گلاب: 3 قاشق سوپ خوری
در این مطلب میخواهم طرز تهیه یک مدل جدید و مجلسی به نام حلوا نارگیلی را به شما آموزش بدهم. حلوا نارگیلی از لحاظ ظاهری کاملاً شبیه بقیه اعضای خانواده حلوا و فرنی مثل حلوا سه آرد، حلوا زعفرانی، حلوا خرمایی، حلوا شیر خشک و غیره است، ولی این حلوای فوقالعاده خوش عطر از پودر نارگیل درست میشود. حلوا نارگیلی یک گزینه خیلی خوب برای مراسمهایتان هست، چون هم خیلی سریع آماده میشود و هم این که خیلی شیک و مجلسی هست و میتواند زینت بخش مراسم باشد. خب بیشتر از این منتظرتان نمیگذارم، با من و ایران کوک همراه باشید و حلوا نارگیلی جذاب و خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه
مرحله اول: تفت دادن آرد
برای درست کردن حلوا نارگیلی خوش طعم و خوش عطر، ابتدا یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید. سپس آرد را یک بار الک کنید و داخل ماهیتابه بریزید و مدام هم بزنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. سپس دوباره آرد را الک کنید و مجدداً داخل ماهیتابه بریزید.
مرحله دوم: اضافه کردن کره و روغن
در این مرحله کره به دمای محیط رسیده و روغن مایع را هم به آرد اضافه کنید و هم بزنید. در حدود 5 دقیقه مواد را با هم تفت دهید تا سبک شوند.
مرحله سوم: افزودن گلاب و زعفران به حلوا نارگیلی
حالا ابتدا گلاب و سپس زعفران غلیظ را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن پودر قند و پودر نارگیل به حلوا نارگیلی
در این مرحله از پخت حلوا ، برای اینکه حلوا بافت نرم و لطیفی داشته باشد ابتدا پودر قند را الک کنید. سپس پودر قند و پودر نارگیل را به حلوا اضافه کنید و خوب مواد را با هم ترکیب کنید تا حلوا نارگیلی منسجم و یک دستی حاصل شود و حلوا در ماهیتابه جمع شود.
مرحله پنجم: قالب زدن حلوا نارگیلی
حالا میتوانید حلوا نارگیلی را داخل قالب سیلیکونی بریزید و برای مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد به راحتی آن را از قالب جدا کنید.
نوش جان
نکات کلیدی
برای خوش عطر و خوش طعمتر شدن حلوا نارگیلی، میتوانید مقدار 1 قاشق مربا خوری پودر هل نیز به آن اضافه کنید.
در صورت تمایل به جای روغن مایع از روغن حیوانی نیز میتوانید استفاده کنید.