اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
کیک دارک چاکلت
متن کامل خبر
کیک دارک چاکلت یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بینالمللی است که در سراسر خاورمیانه طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دارک چاکلت در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
آرد: یک و نیم پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ:۲ عدد
پودر کاکائو: سه چهارم پیمانه
جوش شیرین: یک دوم قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
شیر: سه چهارم پیمانه
سرکه:۱ قاشق غذاخوری
آب گرم: سه چهارم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم فیلینگ
خامه قنادی:۲۰۰ گرم
پودر کاکائو:۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه کیک دارک چاکلت خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملاً گرم شود. در ادامه مخلوط باترمیلک را آماده میکنیم، برای این منظور شیر و سرکه سفید را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم شیر کاملاً بریده بریده شود. در ادامه آرد را به همراه پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک میکنیم، سپس درون یک کاسه نسبتاً گودی میریزیم.
مرحله سوم
در ادامه شکر را به همراه مخلوط باترمیلک، آب گرم، روغن مایع، وانیل و تخم مرغها به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه به خوبی هم میزنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.
مرحله چهارم
حالا درون قالب مستطیل شکل را با مقداری روغن مایع چرب کرده و مایه کیک را درون آن میریزیم، سپس قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار میکوبیم تا هوا و حبابهای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم کیک به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا به خوبی پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج میکنیم.
مرحله ششم
زمانی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملاً پخته است، سپس قالب را از فر خارج میکنیم، حالا اجازه میدهیم کیک کاملاً خنک شود و بعد به سراغ درست کردن مایه فیلینگ میرویم.
مرحله هفتم
برای این منظور خامه قنادی را به همراه پودر کاکائو درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. زمانی که کاملاً خنک شد آن را از قالب جدا میکنیم.
مرحله هشتم
در ادامه کیک را به صورت مربعی برش زده و کنار میگذاریم، سپس یک لایه از کیک را درون ظرف مورد نظرمان میگذاریم و خامه قنادی را درون قیف ماسورهای با سر ماسوره ساده ریخته و روی آن پایپ میکنیم.
مرحله نهم
حالا خامه قنادی را با پالت کاملاً صاف و یکدست کرده، سپس یک لایه کیک دیگر روی آن قرار میدهیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. در ادامه روی لایه آخر را مقدار کمتری از خامه میمالیم.
مرحله دهم
در ادامه لایه آخر کیک را با خردههای کیک کاور کرده و به دلخواه با اسلایسهای میوه تزیین میکنیم. در نهایت اطراف کیک را با چاقو تیز برش میزنیم تا کاملاً صاف و یکدست شود، سپس به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.