اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : خوردن نان سوخته باعث بروز سرطان می‌شود؟
کد خبر : ۶۱۶۶۲
تعداد بازدید : ۱۴۴
متن کامل خبر

آنا/ اگر برخی مواد غذایی را بیش از حد گرم کنید، ترکیبات سرطان‌زا در آن‌ها تشکیل می‌شود. بنابراین سوزاندن آن‌ها اثرات منفی بیشتری دربرخواهد داشت. ترکیبات مرتبط به سرطان شامل آمین‌های هتروسیکلیک یا به اصطلاح هیدروکربن‌های معطر چندحلقه‌ای می‌شود که در غذاهای سرخ شده یا دودی شده پیدا می‌شود و برای سلامتی مضر است. وقتی نانی می‌سوزد، احتمال تشکیل آکریل آمید (ترکیبی مرتبط با سرطان و آسیب عصبی در حیوانات) در آن افزایش می‌یابد. با این حال تاکنون شواهدی مبنی بر ارتباط مستقیم میان سرطان و مصرف آکریل آمید در انسان پیدا نشده است.