اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : یک ماه پس از قطع مصرف نان این ۱۰ اتفاق در بدن شما می‌افتد
کد خبر : ۶۵۶۲
تعداد بازدید : ۱۳۳
متن کامل خبر

ترک مصرف نان برای بسیاری از ما کار دشواری است، اما این کار فواید زیادی برای سلامت ما دارد که در این مطلب می‌خوانید. به گزارش بهداشت نیوز، نان عمدتاً حاوی آرد گندم است که حاوی گلوتن، شکر، نمک، مخمر، آب و گاهی اوقات حاوی مهارکننده‌های کپک و اسید فیتیک است. بر این اساس اگر مصرف نان را متوقف کنیم، می‌توانیم از مزایای زیر برای سلامت خود بهره‌مند شویم: ۱- نفخ کمتر. ۲- جذب بهتر روی، کلسیم و آهن. ۳- افزایش واضح تمرکز و کاهش حواس پرتی، به‌دلیل کاهش سرعت سوزاندن کربوهیدرات‌ها و وابستگی بدن به چربی‌ها برای تأمین انرژی. ۴- داشتن خلق‌وخوی بهتر و کاهش عصبانیت و افسردگی به‌دلیل ثبات سطح قند خون و کاهش مقاومت به انسولین. ۵- احساس داشتن انرژی و افزایش فعالیت. ۶- کاهش علائم چندین بیماری که مهم‌ترین آ‌ها دیابت است. ۷- سطوح پایین کلسترول LDL مضر. ۸- بهبود محسوس در سطح ویتامین E و ویتامین‌های گروه B، زیرا کربوهیدرات‌ها مانع جذب این ویتامین‌ها می‌شوند. ۹- بهبود سلامت روده و کاهش علائم حساسیت به گلوتن در صورت وجود. ۱۰- کاهش وزن به دلیل مصرف چربی ذخیره‌شده. این فواید ۱۰ تا ۳۰ روز پس از قطع خوردن نان، احساس خواهند شد، اما به‌یاد داشته باشید که قبل از توقف خوردن نان، بدن شما با قطع خوردن آن کاملاً متفاوت خواهد بود.