اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
این میوه خوشمزه از پوکی استخوان جلوگیری میکند
متن کامل خبر
خوردن ۵ تا ۶ آلوخشک در روز میتواند، توده و تراکم استخوان را حفظ کرده و از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کند.
به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس تحقیقات جدید، گنجاندن آلو در رژیم غذایی روزانه ممکن است به سلامت استخوان کمک کند. پوکی استخوان یا از دست دادن توده و تراکم استخوان، بهویژه در افراد بالای ۵۰ سال رخ میدهد که منجر به افزایش خطر شکستگی میشود.
یک مطالعه جدید از سوی محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که خوردن ۵ تا ۶ آلو خشک در روز میتواند، توده و تراکم استخوان را حفظ کرده و از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کند.
همین محققان در مطالعه دوم دریافتند که از دست دادن سلامت استخوان با فرآیندهای التهابی در بدن مرتبط است و آلوخشک بهعنوان ضدالتهاب شناخته شده است.
پوکی استخوان، وضعیتی است که در آن استخوانهای فرد، تراکم و جرم خود را از دست میدهند و احتمال شکستگی استخوانها افزایش مییابد.
نیمی از زنان بالای ۵۰ سال و از هر چهار مرد یک نفر در معرض خطر شکستگی استخوان قرار دارند. از دست دادن توده و تراکم استخوان، میتواند در هر سنی رخ دهد. با این حال، پوکی استخوان در میان افراد مسن، شایعتر است و بیشتر در زنان یائسه رخ میدهد.
استخوان های لگن، مهرههای نخاعی و مچ دست، شایعترین محل شکستگی استخوان بهدلیل پوکی استخوان هستند، اگرچه ممکن است در هر استخوانی رخ دهند. برای افراد مسن، شکستگیهای لگن میتواند بسیار شدید باشد.
دکتر «مری جین سوزا»، سرپرست تیم تحقیق، خاطرنشان کرد: التهاب ممکن است عامل مهمی برای از دست دادن استخوان پس از یائسگی و یک هدف بالقوه برای درمان های تغذیه ای باشد.
او گفت: آخرین تحقیقات ما، بزرگترین کارآزمایی را با گروهی متشکل از بیش از ۲۰۰ زن یائسه برای بررسی ارتباط بین آلوخشک و سلامت استخوان، نشان میدهد.
وی افزود: مطالعه ما اولین مطالعهای است که نشان میدهد، مصرف فقط ۵ تا ۶ آلوخشک در روز از کاهش تراکم استخوان در لگن جلوگیری میکند، جایی که بیشترین نگرانی برای مردان و زنان مسن است، زیرا شکستگیهای لگن معمولاً منجر به بستری شدن در بیمارستان و کاهش کیفیت زندگی میشود.
اگرچه لزوماً مشخص نیست که چه چیزی در آلوخشک وجود دارد که این اثر مطلوب را بر سلامت استخوانها بههمراه دارد، اما این میوه کامل، حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم برای استخوانها، از جمله پتاسیم، مس، و ویتامین K است. آلو، همچنین حاوی پلیفنول است؛ ترکیباتی بیواکتیوی که بهنظر میرسد در تشکیل استخوان نقش دارند.