اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر : یک مسئول: رشد کیفیت صنایع غذایی چشمگیر است
کد خبر : ۷۲۹۴
تعداد بازدید : ۹۵
متن کامل خبر

دکتر راعی: خط تولید سوسیس و کالباس در امنیت کامل و تحت‌نظارت است معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، همزمان با سفر استاندار فارس به سپیدان با حضور در میز خدمت این شهرستان به درخواست‌ها و پرسش‌های مراجعان و مردم سپیدان پاسخ داد و در ادامه از بیمارستان و چند واحد تولید‌کننده فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی این شهرستان، بازدید کرد. به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدجواد راعی» گفت: شهرستان سپیدان به دلیل داشتن آب‌وهوای خاص خود در فصول مختلف، یکی از مناطق مهم گردشگری استان فارس است و به همین دلیل لازم است خدمات دارویی در سطح مطلوب‌تر به مردم ارائه شود. او در دیدار با مدیران حوزه سلامت شهرستان سپیدان بیان کرد: با توجه به نزدیک‌بودن تعطیلات تابستان و ورود گردشگران از سایر شهرستان‌‌های استان و حتی استان‌های هم‌جوار و گرمسیری به سپیدان، معاونت غذا و دارو تلاش دارد تا خدمات دارویی مطلوب به مردم و گردشگران ارائه شود. در ادامه، این مقام مسئول در دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز در بازدید از واحد‌های تولیدکننده صنایع خوراکی و آشامیدنی شهرستان سپیدان، از یکی از خطوط تولید آب معدنی سپیدان بازدید کرد و گفت: با توجه به اینکه در فصل گرما آب، پُرمصرف‌‌ترین ماده آشامیدنی محسوب می‌شود، نظارت‌ها و بازدیدها از کارخانه‌‎‌های تولید آب معدنی در سپیدان به‌صورت برنامه‌ریزی شده از سوی کارشناسان معاونت غذا و دارو انجام می‌شود. دکتر راعی با اشاره به حساسیت جامعه و مردم نسبت به مصرف محصولاتی مانند سوسیس و کالباس، بیان کرد: در بازدید فنی و بهداشتی از بزرگ‌ترین تولید کننده فرآورده‌های گوشتی شهرستان سپیدان علاوه بر کنترل ورود تمام مواد خام مصرفی از جمله گوشت خام (مرغ و گوشت قرمز) و فرآورده‌های پودری، سویا، شیر خشک و سایر مواد اولیه مجاز از سایر قسمت‌‌های این کارخانه مانند خطوط تولید انواع سوسیس، کالباس و ناگت نیز بازدید شد. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز در پایان این بازدیدها از رشد چشمگیر محصولات تولیدی و کیفیت مطلوب فرآورده‌‌های خوراکی و آشامیدنی در استان فارس ابراز رضایت کرد و گفت: فرآورده‌های گوشتی واحدهای تولیدی از جمله سوسیس و کالباس طی برنامه‌های زمان‌بندی مشخص از سطح عرضه نمونه‌برداری و برای مطابقت با معیارهای بهداشتی مربوطه به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال می‌شود و در صورت عدم مطابقت با هر یک از معیارهای بهداشتی مربوطه، اقدامات قانونی لازم انجام می‌‌شود.