اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
چیپس سرکه نمکی
متن کامل خبر
سیبزمینی سرخشده از دیرباز مورد توجه مردم قرار گرفته است و طرفدارانی دارد. همچنین چیپسهای طعمدار کارخانهای مجذوب همه، مخصوصاً کودکان و نوجوانان است، اما از آنجایی که این چیپسها دارای نگهدارنده هستند و ممکن است در روغن نامرغوب طبخ شوند، سالم نیستند. برای تهیه چیپس سرکه نمکی خوشمزه و ترد در خانه دستور زیر تهیه شده است. چیپسی که با این روش تهیه میشود بسیار ترد و خوشمزه است و نسبت به چیپسهای کارخانهای سالمتر است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چیپس سرکه نمکی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
سیبزمینی: ۵ عدد
سرکه: ۱ لیوان
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
آب، یخ و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه چیپس سرکه نمکی، ابتدا سیبزمینیها را پوست میگیریم، سپس به وسیله پوستکن بهصورت ورقهای نازک خرد میکنیم. در صورتی که پوستکن در دسترس نداشته باشیم، میتوانیم با یک کارد تیز این کار را انجام دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سیبزمینیها را با آب سرد میشوییم تا نشاسته اضافیشان بهطور کامل از بین برود. در ادامه، یک کاسه بزرگ را تا نیمه، آب پر میکنیم، سپس مقداری یخ به همراه نمک، سرکه و بکینگپودر به آب اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا مواد درون کاسه را بهخوبی ترکیب میکنیم تا کاملاً یکدست شوند، سپس سیبزمینیهای ورقهای را درون آبیخ میریزیم و اجازه میدهیم بهمدت ۳۰ دقیقه درون آب مانند تا بهخوبی طعم مواد را جذب کنند.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه سیبزمینیها را از آبیخ خارج میکنیم و روی یک دستمال تمیز میچینیم تا بهطور کامل خشک شوند و آب اضافیشان گرفته شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازهای روغن اضافه میکنیم که سیبزمینیها در هنگام سرخ شدن، در روغن شناور باشند. در ادامه، سیبزمینیها را درون روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم بهطور کامل سرخ شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه سیبزمینیها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج میکنیم و درون توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان بهطور کامل گرفته شود. در نهایت چیپسها را در ظرف مورد نظرمان میریزیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.