اطلاعات کلی خبر
عنوان خبر :
رول کباب بادمجان
متن کامل خبر
رول کباب بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول کباب بادمجان در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم برای 3 نفر
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
بادمجان: ۲ عدد قلمی
پیاز: ۱ عدد
تخممرغ: ۱ عدد کوچک
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
روغن زیتون: به مقدار کافی
آب: به مقدار کافی
پودر نان یا آرد سوخاری: به مقدار کافی
جعفری تازه: به مقدار کافی
نمک، فلفلسیاه و پولبیبر: به مقدار کافی
پاپریکا و پودر سیر: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه رول بادمجان کباب خوشمزه در ابتدای کار مواد کباب را آماده میکنیم، برای این منظور پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد میکنیم تا آب اضافیاش خارج شود، سپس درون یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
حالا گوشت چرخکرده را به همراه تخممرغ، پودر نان و جعفری خردشده به کاسه اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک، فلفلسیاه، پولبیبر، پاپریکا و پودر سیر به کاسه افزوده و به خوبی ورز میدهیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
در ادامه روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم مواد گوشتی به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزهها ترکیب شوند. حالا بادمجانها را شسته و پوستشان را به صورت یکی در میان جدا میکنیم.
مرحله چهارم
در ادامه بادمجانها را به صورت ورقهای نازک خرد کرده و مقداری نمک روی آنها میپاشیم، سپس اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا تلخی آنها گرفته شود. پس از گذشت این زمان بادمجانها را بین دستمال میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا بادمجانها را کمی فشار میدهیم تا زهر آنها گرفته شود، سپس درون مقداری روغن به اندازهای که کمی نرم شوند، سرخ میکنیم. در ادامه بادمجانها را روی دستمال حولهای قرار می دهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله ششم
پس از اتمام استراحت مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کرده و به سیخ میکشیم، سپس یک ورقه از بادمجان را اطراف آن میپیچانیم و درون مقداری روغن سرخ میکنیم. حالا به سراغ درست کردن سس میرویم.
مرحله هفتم
برای این منظور مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم، سپس رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ آن باز شود.
مرحله هشتم
حالا مقداری نمک، فلفلسیاه و سیر رندهشده به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن مقداری آب به آن میافزاییم، سپس اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. در ادامه کبابها را درون تابه میچینیم.
مرحله نهم
حالا اجازه میدهیم رول بادمجان کباب به مدت ۱ ساعت درون سس بماند تا کاملاً پخته شده و جا بیفتد.
پس از گذشت این زمان، رول بادمجان کباب را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم و به همراه کته سرو میکنیم.