دلمه تخممرغ، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 4نفر
فلفل دلمهای: 2عدد
تخم مرغ: 4عدد
قارچ: 1پیمانه
بروکلی: 1پیمانه
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
دلمه تخممرغ از فلفل دلمهای پرشده با تخممرغ و سبزیجات تشکیل میشود که داخل فر پخته شده است. تهیه این غذا خیلی خیلی راحت و سریع است و به ویژه برای صبحانه عالی است. این دلمهها سرشار از پروتئین و مواد معدنی و ویتامینهای مختلف به ویژه آهن، ویتامین A، B6، B12 و C هستند. این در صورتی است که از همه مواد اولیه ذکر شده استفاده شود. شما میتوانید به دلخواه سبزیجات استفاده شده داخل دلمه تخممرغ را تغییر دهید. مثلاً میتوانید از گوجه یا زیتون استفاده کنید. ظاهر این صبحانه لذیذ هم بسیار زیباست و با استفاده از فلفل دلمهایهای رنگارنگ میتواند زیباتر هم بشود.
در پخت دلمه تخممرغ، بهتر است از فلفل دلمهای استفاده کنید که شکل متقارنی دارد و دو طرف آن نسبتاً تخت است. این مسئله به زیبایی دلمه کمک میکند و همچنین باعث میشود راحتتر بایستند.
طرز تهیه
ابتدا فر را با با دمای ۱۹۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سبزیجات یعنی قارچ و بروکلی (یا سبزیجات انتخابی خود) را به صوت نگینی خرد کنید. در یک کاسه متوسط، تخممرغ، نمک، فلفل و فلفل قرمز را بریزید و هم بزنید. سپس سبزیجات خرد شده را نیز به آن اضافه و سپس میکس کنید.
فلفل دلمهایها را از وسط نصف کنید سعی کنید دو نصف فلفل متقارن ایجاد کنید. حال داخل فلفلها را تا جای ممکن خالی کنید تا جا برای مواد میانی باز شود.
حال مخلوط تخممرغ و سبزیجات را داخل فلفل دلمهایها بریزید و به طور مساوی بین آنها تقسیم کنید. اگر فضای خالی روی آنها باقی ماند با کمی سبزیجات خرد شده دیگر آن را پر کنید.
فلفلهای پر شده را روی سینی فر قرار دهید و به مدت تقریباً ۳۵دقیقه در فر قرار دهید. میزان قرار دادن در فر بستگی به سلیقه شما دارد و این که دوست دارید تخممرغ تا چه حد پخته باشد. دلمه تخممرغ را با سس گوجه یا سس تند سرو کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین