[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۵۰
  • دوره جدید

از مضرات و فواید حلوا ارده بدانید، روزنامه شیراز نوین

حلوا ارده یکی از خوراکی‌های بسیار مفید و خوشمزه برای سلامت بدن است که در بسیاری از کشور‌های جهان به اشکال مختلف تهیه و مصرف می‌شود. حلوا ارده، از ترکیب کنجد سابیده شده با شیره یا شکر تهیه می‌شود و یک خوراک مقوی و لذیذ برای طول روز به همراه وعده‌های غذایی به ویژه صبحانه است.
در کشور‌های مختلف دنیا حلوا ارده به اشکال مختلف تهیه می‌شود که با نوع ایرانی آن کمی متفاوت است، اما اجزای اصلی شامل کنجد و شکر در تمامی آن‌ها مشترک است.
برای تهیه حلوا ارده آسیای غربی به مواد زیر نیاز دارید:
مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا ارده
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای، کنجد سفید سابیده شده دو سوم فنجان، شیر دو سوم فنجان، عصاره وانیل یا پودر کاکائو یک قاشق چای‌خوری به دلخواه، پسته و بادام خلال هرکدام ۱ و یک دوم فنجان.
روش تهیه حلوا ارده برای صبحانه
یک تابه را روی شعله قرارداده، روغن ریخته حرارت دهید. درظرفی دیگر شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا قوام آمده حالت نیمه جامد پیدا کند.
پس از قوام آمدن ظرف را از روی شعله برداشته، پودر کنجد سابیده شده را به آن اضافه کنید. به مدت دو دقیقه مایع حلوا ارده را استراحت دهید تا اجزای آن به آرامی با هم ترکیب شوند.
به آرامی مخلوط را به هم بزنید، به طوری که کنجد‌ها خمیر نشوند. در این مرحله حلوا ارده شما آماده است و می‌توانید آن را داخل قالب ریخته و با پسته یا بادام تزئین کنید. این خوراکی را باید در یخچال نگهداری کنید، زیرا احتمال کپک زدن اجزای آن وجود دارد.
خواص حلوا ارده 
کنجد: کاهش دهنده کلسترول خون، حاوی اسید‌های چرب اشباع نشده، منیزیم، مس، روی، کلسیم، فسفر، ویتامین‌های گروه B و E، تقویت استخوان‌ها و کاهش ابتلا به بیماری پوکی استخوان، افزایش توان باروری در زوجین به ویژه مردان، رفع فقر آهن در خون، درمان و جلوگیری کننده از ابتلا به بیماری‌های اعصاب و روان، افزایش سوخت و ساز بدن، حاوی آنتی اکسیدان‌های ضروری برای بدن و پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری سرطان، جلوگیری از بروز سردرد و حملات میگرنی را می‌توان نام برد. 
مضرات حلوا ارده 
مصرف بیش از حد حلوا ارده به دلیل بالا بودن حجم بالای شکر برای مبتلایان به بیماری دیابت چندان توصیه نمی‌شود. همچنین شیرین بودن آن می‌تواند در صورت عدم رعایت بهداشت فردی باعث ایجاد حفره و پوسیدگی در دندان‌ها شود.
مصرف بیش از حد کنجد می‌تواند باعث تحریک معده شود، همچنین کنجد به شدت ملین است و می‌تواند باعث اسهال در افراد شود. به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد حد اعتدال را در مصرف این خوراکی رعایت کنند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی