[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۲۰
  • دوره جدید

براونی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 24عدد
کره: 200گرم
شکلات تلخ: 200گرم
تخم مرغ: 4عدد
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
شکر: 1پیمانه
شکر قهوه‌ای فشرده: 1پیمانه
عصاره وانیل: 2قاشق چایخوری
آرد سفید: 1پیمانه
 براونی یک نوع شیرینی پرمایه و فوق‌العاده خوشمزه است که در نگاه اول ممکن است شبیه به یک کیک نازک به نظر برسد. مایه براونی از مایه کیک غلیظ‌تر است و در نتیجه براونی بافتی بسیار منسجم‌تر دارد. سطح روی این شیرینی براق و ترد است اما وسط آن نرم و فوق‌آلعاده است. بر خلاف کیک در تهیه براونی از مقدار کمی آرد استفاده می‌شود و در واقع مواد اصلی شکلات، کره و تخم مرغ هستند. طعم اصلی شیرینی را شکلات تعیین می‌کند، پس حتماً از شکلات با کیفیت استفاده کنید و مقدار آن را به هیچ وجه کم نکنید.

 

طرز تهیه 
فر را با حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد گرم کنید و طبقه وسط آن را آماده استفاده کنید. روی یک قالب بزرگ حدوداً ۲۰ در ۳۰سانتی کاغذ روغنی بکشید و آن را با کره یا اسپری روغن چرب کنید.
شکلات تخته‌ای تلخ را به صورت قطعات یکی دو سانتی خرد کنید و همراه کره داخل یک کاسه پیرکس بریزید. مقداری آب در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید روی شعله جوش بیاید. سپس شعله را خیلی کم کنید و ظرف کره و شکلات را روی آب جوش قرار دهید. مخلوط را هرازگاهی هم بزنید تا شکلات و کره کاملاً ذوب و یکدست شوند (به جای این کار می‌توانید شکلات و کره را در مایکروفر آب کنید). در کاسه دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. نمک، شکر و وانیل و مخلوط شکلات را با آنها مخلوط کنید. سپس آرد را هم روی مواد بریزید و زیر و رو کنید تا مایه یکدست شود.
مایه براونی را داخل قالب چرب شده بریزید و سطح آن را با پالت یا قاشق صاف کنید. سپس آن را به فر منتقل کنید و صبر کنید تا سطح براونی بسته و یک لایه براق روی آن ایجاد شود (۴۵دقیقه). قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود.
وقتی براونی خنک شد آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. کناره‌های براونی را با چاقو ببرید تا صاف شود و سپس آن را به صورت مربع‌هایی به سایز دلخواه برش بزنید.
 
نکته: اگر بلافاصله شیرینی را سرو نمی‌کنید می‌توانید آن را تا روز بعد در ظرف در بسته در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری بیش از ۱روز حتماً آن را به یخچال منتقل کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی