طرز تهیه آبگوشت کشک، روزنامه شیراز نوین
آبگوشت کشک یکی از انواع آبگوشتهای خوشمزه ایرانی است که با دستورها متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت آبگوشتی: ۴۰۰ گرم
نخود: یکدوم پیمانه
لوبیا سفید: یکدوم پیمانه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
کشک: یکدوم پیمانه
نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلسیاه: به مقدار کافی
بادمجان(اختیاری): ۱ عدد
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت کشک مجلسی، ابتدا نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در دو کاسه جداگانه میخیسانیم تا نفخشان به طور کامل گرفته شود؛ برای گرفتن نفخ حبوبات در صورت امکان چند بار درون کاسهها را تعویض میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. در ادامه گوشت گوسفندی را به قابلمه اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدهیم، سپس مقداری فلفلسیاه و زردچوبه به گوشت اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله تفت دادن گوشت را ادامه میدهیم تا با ادویهها یکدست شوند و در ادامه نخود و لوبیا سفید را آبکشی میکنیم، سپس به قابلمه اضافه میکنیم. حالا پیاز را به همراه ۸ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در صورتی که بخواهیم از بادمجان هم در این آبگوشت استفاده کنیم، بادمجانها را پوست میگیریم و پس از خرد کردن به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آبگوشت جا بیفتد. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت کشک را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا کشک را با دیگر مواد ترکیب میکنیم تا با هم یکدست شوند. به دلیل اینکه کشک دارای نمک زیادی می باشد، پس از اینکه کشک را اضافه کردیم، طعم آبگوشت را میچشیم سپس به مقدار دلخواه نمک اضافه میکنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه آبگوشت جا افتاد، نعناع خشک را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا کمی سرخ شود، سپس به آبگوشت اضافه میکنیم. در پایان آبگوشت کشک را به همراه نان سنگک تازه سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین