روشی برای تهنشین نشدن تخمشربتی و خاکشیر، روزنامه شیراز نوین
به گزارش نمناک، شاید شما هم با تهنشین شدن خاکشیر و تخمشربتی مشکل داشته باشید، اما ترفندهایی برای تهنشین نشدن آنها وجود دارد.
شاید تا به حال در تهیه شربت خاکشیر و تخمشربتی با این مشکل مواجه شده باشید که دانههای خاکشیر در عرض چند ثانیه به ته شربت رسیده و مصرفکننده مجبور شده است آن را مدام هم بزند. اینجاست که برایتان سؤال پیش می آید که چه کنیم شربت تخمشربتی تهنشین نشود؟ آیا راه و روشی برای معلق ماندن تخم شربتی در آب وجود دارد؟ چطور یک شربت تخمشربتی مجلسی درست کنیم که تخمشربتی آن معلق بماند؟ با ما در این بخش از آموزش آشپزی و خانهداری همراه شوید تا ترفندی جالب برای این کار بیاموزید.
برای معلق ماندن تخمشربتی باید آن را داخل یک کاسه آب داغ خیسانده و کنار بگذارید.
بعد از چند ساعت که تخمشربتیها کاملاً پف کردند، با کمک میکسر یا گوشتکوب برقی چند پالس، تخمشربتیها را هم بزنید.
حالا تخمشربتیها را برای تهیه انواع شربت و نوشیدنیهای معلق استفاده کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین