طرز تهیه ناشف گوشت ، روزنامه شیراز نوین
ناشف گوشت یکی از غذاهای ساده و خوشمزه عربی است که با طعمهای متنوعی تهیه میشود؛ برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه ناشف گوشت در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز: ۲ عدد بزرگ
گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
گوجهفرنگی: ۲ عدد
سیبزمینی: ۲ عدد
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفلقرمز: به مقدار کافی
فلفلسیاه، پودر سیر و ادویه مخلوط: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه ناشف گوشت خوشمزه ابتدای کار گوشت را به صورت مکعبی خرد میکنیم، سپس پوست پیازها را جدا کرده و میشوییم و پس از آن به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن درون قابلمه میریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه میکنیم، سپس تفت میدهیم تا پیاز سبک و شیشهای شود. در ادامه گوشت را به پیاز اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری آب به گوشت اضافه میکنیم، سپس در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم گوشت به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملاً پخته شود.
مرحله چهارم
در ادامه پس از گذشت این زمان گوجهفرنگیها را می شوییم و به صورت نگینی متوسط خرد میکنیم، سپس به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم تا آب اضافی گوجهفرنگی تبخیر شود. در ادامه نمک، زردچوبه، فلفلقرمز، فلفلسیاه، پودر سیر و ادویه مخلوط را به گوشت اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را تفت میدهیم تا ادویهها کاملاً سرخ شوند، سپس رب گوجهفرنگی را به گوشت اضافه میکنیم، اکنون به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی رب گوجهفرنگی از بین برود و پس از آن رنگ باز کند.
مرحله ششم
حالا پوست سیبزمینیها را جدا میکنیم و میشوییم، سپس به صورت نگینی خرد میکنیم. در ادامه یک تابه روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله هفتم
در نهایت سیبزمینی را به تابه میافزاییم، سپس تفت میدهیم تا سیبزمینی کاملاً سرخ شود.
در ادامه ناشف گوشت را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه سیبزمینی سرخکرده و نان تازه سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین