[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۷۰۷
  • دوره جدید

مغز این آجیل، استخوان‌ها و مفاصل را تقویت و از پوست و مو محافظت می‌کند ، روزنامه شیراز نوین

مراقبت از پوست و مو، تقویت مفاصل و استخوان‌ها و... از خواص مصرف بادام زمینی است.
به گزارش بهداشت نیوز، بادام زمینی یکی از مهمترین خوراکی‌های مغذی برای بدن و سرشار از منابع عالی منگنز، نیاسین، فیبر، فسفر، ویتامین E و برای کاهش بیماری‌های قلبی و افزایش متابولیک بدن مفید است.
بادام زمینی در خانه هندی‌ها به عنوان میان وعده مصرف می‌شود و خواص پروتئینی زیادی دارد و به علت داشتن مواد مغذی مهم، در برابر هزاران بیماری و تقویت ذهن حائز اهمیت است.
هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی شامل ۵۶۷ عدد کالری، ۴۹ گرم چربی کامل، ۱۸ میلی‌گرم سدیم، ۷۰۵ میلی‌گرم پتاسیم، ۱۶ گرم کربوهیدرات کل و ۲۶ گرم پروتئین است.
ارزش تغذیه‌ای بادام زمینی برای درمان بیماری‌ها
پیشگیری از انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری‌های عصبی یا هر نوع قارچ ویروسی، افزایش تولید اکسید نیتریک از ارزش‌های تغذیه‌ای بادام زمینی است. همچنین مراقبت از پوست و مو، تقویت مفاصل و استخوان‌ها و... از دیگر خواص مصرف بادام زمینی است.
از آن جایی که بانوان به نسبت آقایان بیشتر در معرض چاقی به علت تغییرات هورمونی، یائسگی و افسردگی هستند، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی به آن‌ها توصیه می‌کنند که با قرار دادن هفته‌ای دو بار کره بادام زمینی در برنامه غذایی خود، از افزایش سلول‌های چربی جلوگیری کنند و با انجام این کار باعث لاغری خود شوند. 
باید بدانیم که آرد بادام زمینی چربی کمتری نسبت به کره بادام زمینی دارد و علاوه بر بالا بودن محتوای پروتئینی طعم خوبی دارد. مصرف متعادل بادام زمینی در کشور‌های چین، هند و غرب آفریقا باعث مقابله با سوءتغذیه شده است و برای درمان مشکلات پوستی از قبیل خارش و آکنه تأثیر زیادی دارد.
مضرات بادام زمینی را بشناسید
۱_ آلودگی موجود در بادام زمینی گاهی منجر به تولید مواد سمی ‌می‌شود که در نتیجه استفاده بیش از حد، باید انتظار بی‌اشتهایی و تغییر رنگ چشم‌ها را داشته باشیم.
۲_ متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند افرادی که به بادام زمینی یا محصولات آن آلرژی دارند نباید این خوراکی خوشمزه را مصرف کنند.
۳_ معضل کیسه صفرا و درد ناگهانی در سمت راست شکم ممکن است از مصرف بادام زمینی باشد که در نهایت باید از خوردن آن اجتناب کرد.
 محققان به این نتیجه دست یافته‌اند که مصرف متعادل کره بادام زمینی باعث کاهش ۲۵ درصدی سنگ صفرا می‌شود؛ چر اکه بادام زمینی‌ها توانایی کاهش کلسترول تا حد زیاد را دارند.
بادام زمینی‌ها پتاسیم بالایی دارند و میزان آن دو برابر سدیم است؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی برای بیماران قلبی و کسانی که فشار خون بالایی دارند بسیار مفید است.
از آن جایی که مغز‌ها هنگام تفت دادن، حاوی مقدار زیادی نمک می‌شوند، بهترین کار این است که هنگام مصرف پوست آن‌ها کنده شود تا مواد مضر به بدن نرسد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی