[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۲۲
  • دوره جدید

سماق پلو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم 
برنج: 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
سماق: 2 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان کافی
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

سماق پلو از غذاهای محلی کشور عزیزمان ایران است و به دلیل خواص بسیاری که سماق دارد، محبوب واقع شده است.

طرز تهیه
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می‌کنیم. گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز درمی‌آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.
برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می‌نماییم. ته قابلمه کمی روغن می ریزیم. به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می‌ریزیم. مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت را روی برنج می ریزیم. تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می‌دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد. در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد. سماق هم در همه لایه ها باید بپاشیم.
غذا را حدود 30دقیقه روی حرارت می گذاریم، تا جایی که برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کاملاً بپزد. در انتها نیز به صورت دلخواه غذا را تزئین می نماییم. برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می‌توانید کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی