[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

کوفته گوشت و بادمجان، روزنامه شیراز نوین

کوفته گوشت و بادمجان از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با رسپی‌های متنوعی طبخ می‌شود؛ برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
 
 مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان: ۵ عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز: ۱ عدد
فلفل‌سیاه، پاپریکا و زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کافی
مواد لازم برای سس کوفته
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق چای‌خوری
رب چیلی: ۱ قاشق چای‌خوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
پونه کوهی و نمک: به مقدار کافی 

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه کوفته گوشت و بادمجان مجلسی ابتدای کار بادمجان را می‌شوییم، سپس به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم، درون یک کاسه حاوی آب و نمک قرار داده و اجازه می‌دهیم تلخی آنها گرفته شود.
 مرحله دوم
حالا گوشت را به تکه‌های کوچک تقسیم می‌کنیم، سپس درون چرخ گوشت می‌ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می‌کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا کرده و می‌شوییم، سپس با دندانه‌های ریز رنده، رنده می‌کنیم.
 مرحله سوم
در این مرحله پیاز را از صافی رد می‌کنیم تا آب اضافی‌اش خارج شود، سپس به گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنیم. در ادامه تخم‌مرغ را به همراه آرد سوخاری، نمک، فلفل‌سیاه، پاپریکا و زیره به گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنیم.
 مرحله چهارم
حالا روغن مایع را به مواد کوفته اضافه می‌کنیم، سپس به مدت ۵ دقیقه ورز می‌دهیم تا مواد ترکیب و یک‌دست شوند. در ادامه روی کاسه را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند.
 مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت این زمان مواد کوفته را از یخچال خارج می‌کنیم، سپس بادمجان‌ها را درون آب‌کش می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب اضافی‌شان خارج شود. حالا بادمجان‌ها را با دستمال کاغذی خشک می‌کنیم.
 مرحله ششم
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و اجازه می‌دهیم فر کاملاً گرم شود. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم، سپس دو حلقه بادمجان برمی‌داریم و مقداری گوشت بین آنها قرار می‌دهیم.
 مرحله هفتم
در این مرحله بادمجان را درون سینی قرار می‌دهیم، سپس به همین ترتیب بادمجان و گوشت را یکی در میان درون سینی می‌چینیم. در ادامه سس کوفته را آماده می‌کنیم؛ برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.
 مرحله هشتم
حالا کره را درون تابه قرار می‌دهیم تا ذوب شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را به همراه رب چیلی درون تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب‌ها گرفته شود و رنگ باز کنند. در ادامه نمک را به همراه پونه کوهی به سس اضافه می‌کنیم.
 مرحله نهم
حالا سس گوجه‌فرنگی را به صورت پخش روی مواد درون سینی می‌ریزیم، سپس با یک کاغذ روغنی مرطوب روی مواد را می‌پوشانیم. اکنون سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می‌دهیم کوفته درون فر بماند تا کاملاً پخته شود.
 مرحله دهم
در این مرحله زمانی که کوفته گوشت و بادمجان کاملاً پخته شد، کاغذ روغنی را از روی آن برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم روی کوفته‌ها به مدت ۳ دقیقه گریل شده تا طلایی و خوش‌رنگ شوند. 
در آخر کوفته را از فر خارج و سرو می‌کنیم. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی