کاپکیک نارگیلی با رویه مغز، روزنامه شیراز نوین
اگر رابطهتان با طعم نارگیل خوب است، کیک شب یلدایتان را هم نارگیلی درست کنید. در این کیک علاوه بر پودر نارگیل، از شیر نارگیل هم استفاده شده است. در ضمن روی کیکها را هم میتوانید با مغزهای مختلف تزیین کنید.
مواد لازم
250 گرم آرد
2 ق چ بیکینگپودر
120 گرم شکر
40 گرم پودر نارگیل
250 میلیلیتر شیر نارگیل
2 عدد تخممرغ
2 ق چ پوست لیموترش رنده شده
90 گرم مارگارین
4 /1 ق چ وانیل
مواد لازم برای شربت
1 پیمانه آب
150 گرم شکر
2 /1 لیموترش
مواد لازم برای تزیین
1 پیمانه پودر نارگیل
به میزان لازم انواع مغز (گردو، بادامهندی، پسته، فندق، بادام درختی)
طرز تهیه
1. در ابتدای کار فر را با دمای 190درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالبهای 10سانتی را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
2. در یک ظرف مناسب شکر و مارگارین را بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شده و مایه، کرمی شکل شود. حال تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
3. در این زمان شیر نارگیل و پوست لیمو ترش رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. در انتها پودر نارگیل، آرد، وانیل و بیکینگپودر را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کیک شما آماده شود.
4. مایه را در قالبهایی که چرب کردهاید بریزید. قالبها را به مدت 20 تا 30دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها پخته و آماده شوند. بعد از پخت کامل کیکها، آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند.
5. وقتی کیکها خنک شدند، آنها را داخل شربت گرم قرار دهید تا شربت به خورد کیکها برود، سپس آنها را در پودر نارگیل بغلتانید. کیکها را با مغز دلخواه تزیین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه شربت
آب، شکر و آب نصف لیموترش را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. صبر کنید تا شربت شروع به جوشیدن کند و به غلظت دلخواه برسد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین