محدودیت مالی، عامل رکود سرمایهگذاری، روزنامه شیراز نوین
شیرازنوین- محمد شبیری
mohammad4838@yahoo.com
به عقیده عضو کمیسیون اقتصاد و سرمایهگذاری شواری اسلامی شهر شیراز، زمان آن فرا رسیده تا توجه سرمایهگذاران در شیراز را تغییر دهیم؛ زیرا افرادی را که خواستار سرمایهگذاری در کلانشهر شیراز هستند، نباید برای آنان محدودیت مالی ایجاد کنیم؛ زیرا همین نگاه موجبشده سرمایهگذار با این شهر قهر باشد.
نواب قائدی با تأکید بر اینکه نگاه ارائه بستههای سرمایهگذاری در شیراز نباید تنها به درآمدزایی برای شهرداری خلاصه شود اظهار کرد: امروزه ساخت یک پارک بازی برای شیراز بهعنوان وظیفهای برای مجموعه شهرداری قلمداد میشود؛ به همین منظور شهردار شیراز وظیفه دارد بدون ایجاد محدودیت، زمین را برای سرمایهگذار متقاضی فراهم کند و از وی بخواهد در مکان مورد نظر طرح خود را اجرا و عملیاتی کند.
این عضو شورای اسلامی شهر شیراز خطاب به اعضای شورا گفت: امروزه در شورا نیاز است قوانین سرمایهگذاری اصلاح شود تا سرمایهگذاران برای انجام این مهم رغبت بیشتری نشان دهند.
قائدی با تأکید بر اینکه در گذشته اجرای بستههای سرمایهگذاری بیشتر به نفع شهرداری بود و برای سرمایهگذاران محدودیت ایجاد کرده بود ادامه داد: امروزه در شورای پنجم تلاش میشود این قوانین اصلاح شود تا چرخ سرمایهگذاری در شیراز به حرکت بیفتد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شیراز، نوذر امامی نیز گفت: امروزه شاهد آن هستیم که تحولات در حوزههای مختلف شهری به صورت حرکت لاکپشتی در حال اجراست و به همین دلیل مشکلات پا برجا مانده است.
این عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه باید مسئولان مربوطه را برای اجرای بستههای سرمایهگذاری، به اجرای طرحها مکلف کنیم افزود: هماینک مشکلی که در این راه وجود دارد، نهتنها مشکلات رفع نشده بلکه برنامهها با یک هدف مشخص اجرا نمیشود.
امامی با تأکید بر اینکه بستههای تشویقی سرمایهگذاری در شیراز افزایش یابد، افزود: توجه به آییننامههای مالی شهرداری در تدوین بستهها، یک اولویت است که تصمیمگیران برای الزام و اجرایی شدن باید به آن توجه کنند.
عضو دیگر شورا، سولماز دهقانی بهعنوان رئیس کمیسیون گردشگری و زیارت، توسعه شهر را بر پایه نیازسنجی شهری و شهروندمحوری و همچنین توجه ویژه به افزایش نقدینگی و کسب درآمدهای پایدار از مهمترین معیارهای شهرداری شیراز برای سرمایهگذاری دانست و گفت: باید سعی شود بستههای متنوعی را با کاربریهای مختلف تدوین و در اختیار سرمایهگذاران قرار دهیم تا باعث شود مشکلات فقر و بیکاری در شیراز کمتر شود.
این عضو شورای شیراز در حمایت از سرمایهگذاران اشاره کرد و گفت: اقدام مهم شهرداری، ایجاد پنجره واحد سرمایهگذاری در شهرداری است که به همین منظور ضروری است محدودیتها را برای سرمایهگذاران از پیشروی آنان برداریم.
رئیس کمیسیون حقوق شهروندی شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت هماهنگ شهری یکی از مهمترین دغدغههای اعضای این شوراست، تدوین برنامهای با چشمانداز بیستساله برای ترسیم حرکت شهرداری را در اولویت کاری دانست.
مزدک تنوری گفت: صرف جابهجایی مدیران از سمتی به سمت دیگر نه تنها با روح شعارهایی که این شورا خود را مکلف به اجرایی شدن آن میداند مانند شهر انسانمحور، تقدم امور فرهنگی و رفع آسیبهای اجتماعی و... در تضاد است، بلکه با پیام انتخابات ۲۹ اردیبهشت نیز همخوانی ندارد و فضای یأس و ناامیدی را در بر خواهد داشت.
رئیس کمیسیون رسیدگی به شکایات شورای شیراز گفت: طی مدت فعالیت شورای پنجم شیراز، به ۳۵۰ مورد درخواست و شکایت رسیدگی و حدود ۸۰ درصد تعیین تکلیف شده و الباقی در دست پیگیری است.
عضو شورای اسلامی شیراز همچنین تأکید کرد: هدف ما باید ایجاد ساختار مدیریت هماهنگ شهری باشد و در راستای تدوین چنین برنامهای گام برخواهیم داشت.
وی ادامه داد: شعارمحوری ما یقیناً ایجاد مدیریت هماهنگ شهری است؛ زیرا اعضای شورای پنجم شهر شیراز براساس قانون شوراها در این رابطه مسئولیت دارند.
تنوری در عین حال تحقق این شعار را نیازمند تدوین آییننامه مدیریت هماهنگ شهری دانست و گفت: در این راستا باید هنگام تدوین برنامه و بودجه شهرداری برای سال بعد برنامه تخصیص یافته برای فعالیت سازمانها و ادارههای اجرایی در اختیار داشته باشیم تا بتوانیم خدماتی هماهنگ را به شهروندان ارائه کنیم. تنوری تصریح کرد: هدف، تغییر گفتمان در مدیریت شهری است؛ درغیراینصورت کار ما ادامه روش گذشتگان خواهد بود و هیچ تغییر جدیدی حادث نخواهد شد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین