زنان رکن اصلی آرامش در خانوادهها هستند، روزنامه شیراز نوین
وزیر آموزش و پرورش در همایش بانوی امید زنان را رکن اصلی آرامش در خانوادهها دانست.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد بطحایی در جشن میلاد حضرت زهرا(س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن که با عنوان همایش «بانوی امید» در سالن حجاب تهران برگزار شد، اظهارکرد: روش الگویی یکی از روشهای متداول در فرایند یاددهی- یادگیری است که همواره معلمان به آن توجه میکنند.
وی بسیاری از رفتارهای امروز افراد را نتیجه الگوبرداری از دوران تحصیل برشمرد و افزود: در محتواهای آموزشی نیز استفاده از الگوها وشخصیتهای مختلف نقش مؤثری در انتقال دانش دارد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فرازهایی از زیارت عاشورا تصریح کرد: امیدوارم سیره و سنت ائمه اطهار (ع) همواره در زندگی برای ما الگو وچراغ فراروی باشد.
وی ادامه داد: با توجهبه شرایط جامعه امروز و وجود هجوم سنگین و بداخلاقیهای موجود در جامعه یکی از مؤثرترین روشهای برخورد با این ناهنجاریها استفاده از الگوی زندگی ائمه اطهار(ع) خصوصاً حضرت زهرا(س) است.
بطحایی با اشاره به عمر کوتاه اما پر برکت حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: ما که داعیه شیعه بودن و رهروی آن حضرت بودن را داریم باید منش زندگی او را سرلوحه قرار دهیم هرچند تلاشهایی در این زمینه شده است اما چنانکه باید الگوسازی نکردهایم.
وی افزود: زن بهعنوان مهمترین عامل تربیت فرزندان در خانواده باید سیره سرور زنان عالم را الگوی خود قرار دهد؛ زیرا باتوجهبه حجیمبودن محتواهای آموزشی کودکان و استرس واردشده به آنها اگر زن بهعنوان رکن اصلی خانواده توانایی لازم را برای مدیریت فضای خانواده نداشته باشد تلاشهای نظام تعلیم و تربیت، نتیجهبخش نخواهد بود.
همچنین عضو کابینه تدبیر و امیدگفت: هیچ یادگیری تخصصی و عمیقی صورت نمیگیرد مگر در فضایی که آرامش بر آن حاکم باشد و رکن اصلی آرامش در خانوادهها زنان هستند؛ بنابراین در فضای پر استرس، یادگیری اتفاق نمیافتد.
وی با اشاره به دستاوردهای خوب در جهت رفع تبعیض میان دختران و پسران پساز انقلاب اظهار کرد: سهم 30درصدی دختران در حوزه آموزش در اوایل انقلاب، امروز به 49درصد رسیده است. یعنی حدود نیمی از دانشآموزان را امروزه دختران تشکیل میدهند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه امروز استقبال والدین از تحصیل فرزند دخترشان بسیار عالی است و این یک دستاورد ارزشمند است هرچند در برخی مناطق محروم هنوز شاهد ممانعت برخی خانوادهها از تحصیل فرزندانشان در مدارس مختلط هستیم که البته این مشکل با ایجاد زمینههای لازم برای ادامه تحصیل دختران روستایی رفعشدنی است.
وی تصریح کرد: هنوز فرصتهای نابرابر دختران و پسران از لحاظ کیفیت آموزشی وجود دارد و دختران به دلیل محدودیتهایی که دارند نمیتوانند از برخی آموزشها مانند تربیت بدنی در فضای مطلوب بهرهمند شوند و این درحالی است که تربیت بدنی میتواند نقش بسیار مؤثری در تربیت مادران آینده ایفا کند.
بطحایی خاطرنشان کرد: شاخصهای توسعه نیروی انسانی پساز انقلاب رو به بهبود و پیشرفت است و ما همواره تلاش میکنیم سهم مدیریتی زنان در سطوح بالاتر از مدرسه را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: با وجود اینکه تنها 50درصد از مدارس را مدارس دخترانه تشکیل میدهند اما در راستای سیاست استفاده از ظرفیت زنان حدود 60درصد مدیران مدارسزنان هستند. البته نبود استقبال بانوان از پستهای مدیریتی یکی از موانع بهرهمندی از ظرفیت زنان است.
شایان ذکر است در این مراسم با حضور وزیرآموزش و پرورش و خانم ابتکار و مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از تعدادی بانوان بازنشسته فرهنگی تقدیر شد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین