سه آجیل برای محافظت از سیستم عصبی، روزنامه شیراز نوین
تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان میشود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی میگردد.
به گزارش بهداشت نیوز، گردو، بادام و فندق حاوی مواد مغذی (چربی، پروتئین و کربوهیدرات)، مواد معدنی و ویتامینها، روغنهای ضروری و فیتو شیمیایی مانند اسید فنولیک، فلاونوئیدها، استیلبنها، لیگننها، تاننهای هیدرولیز شده، تاننهای متراکم یا پروانوتیسیانیدین، کاروتنوئیدها، آلکالوئیدها، کومستانها، فیتاتها و فیتواستروژنها میباشند.
تحقیقات بر یک رژیم غنی شده با گردو نشان داده است که مصرف گردو موجب بهبود در عملکرد شناختی و حرکتی در انسان و حیوان میشود. همچنین استفاده از مکمل گردو در رژیم غذایی موجب تقویت حافظه، توانایی یادگیری و اضطراب در مدل حیوانی میگردد.
مطالعات نشان دادند که افزودن فندق در رژیم غذایی منجر به بهبود حافظه و کاهش اضطراب و اثرات مخرب ناشی از سمیت آمیلویید بتا بر التهابات و مرگ سلولهای عصبی میگردد. این تحقیقات فرضیه PM در باب استفاده از فندق به عنوان یک مکمل غذایی جهت دستیابی به دوران پیری سالم را تأیید نمودند.
همچنین تحقیقات نشان دادند مصرف مکمل بادام به طور قابل توجهی میزان فراموشی ناشی از اسکولولامین در موشها را کاهش میدهد. آنها نشان دادند که بادام باعث کاهش فعالیت کولین استراز در مغز موش صحرایی و کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید و افزایش ناگهانی گلوکز که کنترل AD مؤثر هستند میشود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین