پلوچغاله و مرغ، روزنامه شیراز نوین
با آمدن فصل چغاله، ما هم برای شما طرز تهیه پلو چغالهبادام را در نظر گرفتهایم. با ما همراه باشید برای تهیه این غذای نوبرانه.
مواد لازم
برنج: ۲ پیمانه
هویج درشت خلال شده: ۵ عدد
چغاله بادام خلال شده: ۳۰۰ گرم
سینه مرغ درشت خردشده: ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده: یک دوم پیمانه
پیاز خردوسرخ شده: ۱ عدد
گشنیز خردشده: ۶ قاشق سوپخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج را از ۲ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا برنج آماده آبکشی شود، سپس آن را در سبدی بریزید و کنار بگذارید.
در این فاصله در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس تکههای مرغ و چغالههای خلالی خردشده را اضافه کنید. به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه هم بریزید و مواد را خوب تفت دهید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید مواد با حرارت ملایم بپزند.
در یک تابه کوچک هویجهای خلال شده را همراه با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. وقتی تکههای مرغ و چغالهها پختند، گشنیز را اضافه کرده، تفت دهید، سپس پیازداغ و مقداری زعفران دمکرده بریزید. به آرامی مواد را مخلوط کرده و تفت دهید. بعد از ۲-۱دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید.
در قابلمه مقداری روغن بریزید و تهدیگ مورد نظرتان را داخل آن قرار دهید. سپس برنج و مخلوط حاصل را لا به لای هم داخل قابلمه بریزید. بقیه زعفران را هم در آخر روی گوشهای از برنج بریزید. حدود ۴۵دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشد.
پلو را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با پلوی زعفرانی و خلال هویج تزئین و سرو کنید.
نکته
چند چغاله خلال نشده از ابتدا برای تزئین غذا داخل مواد میانی قرار دهید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین