[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۸۴
  • دوره جدید

کوفته اسفناج، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
لپه خام: یک و نیم فنجان 
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز: چهار عدد 
اسفناج خام: سه فنجان
تخم مرغ: دو عدد
گوجه فرنگی: سه عدد
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: به مقدار دلخواه
روغن مایع مخصوص سرخ کردن: دو قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه
لپه‌های خام را پاک کرده و بعد از اینکه آب را داخل قابلمه‌ای جوشاندید، آنها را داخل قابلمه بریزید، کمی هم نمک اضافه کنید.
در این فاصله پیازها را پوست کنده و خلال کنید.
گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و خرد کنید.
پیازها را داخل ماهیتابه ریخته و همراه با روغن تفت بدهید تا طلایی شود.
سپس به آن کمی زردچوبه اضافه کنید.
گوجه‌ها را داخل قابلمه بزرگی خرد کنید. آنها را تفت بدهید تا آب گوجه درآید.
سپس به آنها پیاز و کمی فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. زیر شعله را خاموش کنید.
اسفناج‌ها را پاک کرده و بشویید و کمی خرد کنید. سپس بگذارید بخارپز شوند.
بعد از پختن لپه‌ها، آنها را همراه با اسفناج چرخ کنید و بعد به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
هم بزنید تا مواد به اصطلاح کاملاً به هم بیفتند.
تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و دوباره ورز بدهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند.
کمی آب به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید. زیر شعله را روشن کنید تا بجوشد.
مخلوط را به شکل کوفته درآورده و داخل قابلمه بیندازید. به این ترتیب کوفته قلقلی با طعم اسفناج آماده می شود.

 

نکته
می‌توانید به کوفته کمی هم زیره بزنید تا مشکل نفخ ناشی از لپه‌ها از بین برود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی