[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۸۴
  • دوره جدید

کتلت جعفری و سویا، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
سویای ریز: ۴۰۰ گرم 
سیب زمینی آب پز شده: ۶۰۰ گرم 
تخم مرغ: ۳ عدد 
جعفری خرد شده: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۳۰ گرم
پودر سیر: در صورت دلخواه
آرد سوخاری: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
روغن و ادویه: به میزان لازم

 

طرز تهیه 
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود. در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب‌زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید.
تخم‌مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می‌توان سویا را همراه سیب‌زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) در تابه‌ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید. دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی