[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۱
  • دوره جدید

قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای عاری از آلودگی است، روزنامه شیراز نوین

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای به دلیل اینکه در سالن‌هایی با بخار 80درجه سانتی‌گراد پاستوریزه می‌شوند عاری از هرگونه آلودگی هستند و شهروندان می‌توانند با خیال آسوده آن را مصرف کنند. به گزارش ایرنا مجید رضا پاکاری، یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مواد اولیه مورد استفاده در مراکز تولید قارچ دکمه‌ای در شرایط کاملاً پاستوریزه و با استفاده از تجهیزات پیشرفته تهیه می‌شود و در اختیار واحدهای تولیدکننده قارچ قرار می‌گیرد به همین سبب کاملاً
غیر سمی و احتمال سمی بودن آن صفر است.
وی بیان کرد: هم‌اینک 308 واحد تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای صنعتی و سنتی با ظرفیت تولید سالیانه 11‌هزار تن در استان فارس فعال است. پاکاری اضافه کرد: شایعه‌پراکنی‌های منتشرشده در فضای مجازی در ارتباط با مصرف نکردن قارچ دکمه‌ای کاملاً بی‌اساس و 
غیر کارشناسی شده است و همه می‌توانند با اطمینان خاطر از قارچ‌های تولید، بسته‌بندی و عرضه‌شده در مراکز معتبر استفاده کنند. وی اظهار داشت: متأسفانه عده‌ای برای
 ضربه زدن به صنعت قارچ کشور و وارد کردن ضرر و زیان به تولیدکنندگان این حوزه اقدام به تشویش اذهان عمومی می‌کنند و امیدواریم مسئولان ذی‌ربط ضمن شناسایی سودجویان فرصت‌طلب اقدامات لازم را در این‌باره انجام دهند. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: در جنگل‌ها، باغ‌ها و اراضی کشاورزی، انواع قارچ سمی به‌صورت خودرو رشد می‌کند که تشخیص غیر سمی بودن آنها از ظاهرشان حتی برای متخصصان نیز مشکل است و تنها با انجام آزمایش در آزمایشگاه امکان‌پذیر است بنابراین ایجاد مسمومیت فقط از طریق مصرف قارچ‌های تولید‌شده در فضای آزاد امکان دارد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز بیست‌و‌نهم اردیبهشت‌ماه 97 اعلام کرد از 33‌نفری که به دلیل مسمومیت با قارچ سمی در بیمارستان‌های فارس بستری شده بودند، چهار نفرشان فوت کردند. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی