[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

کشت علوفه سبز (قصیل جو) در خنج ، روزنامه شیراز نوین

کشت علوفه سبز (قصیل جو) در خنج 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از کشت جو قصیل در زمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی‌پور با بیان اینکه علوفه سبز (قصیل جو) یکی از خوش‌خوراک‌ترین مواد غذایی در تغذیه دام است، تصریح کرد: با توجه به شرایط خشک‌سالی و مشکل تأمین علوفه موردنیاز دامداران، امکان تبدیل بذر جو به حجم بالایی از علوفه تر و همچنین بهره‌وری بهینه از منابع آب و خاک، توسعه و ترویج کشت قصیل جو در سطح 47 هکتار از مزارع شهرستان انجام شده است. این مقام مسئول اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده دامداران در شرایط خشک‌سالی، کمبود علوفه و خوراک جهت رفع احتیاجات نگهداری دام می‌باشد و برای مرتفع شدن این مشکل از علوفه سبز جو (قصیل) جهت تأمین بخشی از خوراک دام استفاده می‌شود. علی‌پور بیان کرد: علاوه بر بهره‌وری از منابع آب و خاک، خوش‌خوراکی، قابلیت هضم مناسب، پروتئین خام بالا و مواد خشبی کم از مزایای این علوفه تر می‌باشد. به گفته وی، پیش بینی می‌شود از هر هکتار از این محصول30 تن علوفه سبز به صورت چرای مستقیم مورد تعلیف دام سبک دامداران قرار می‌گیرد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی