[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۵۰
  • دوره جدید

بال مرغ ترد، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6نفر
بال مرغ: 900 گرم
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چایخوری

تهیه بال مرغ روش‌های مختلفی دارد. اما بال مرغ ترد همان‌طور که از اسمش پیداست، بسیار برشته و ترد است. در ضمن این غذای خوشمزه خیلی راحت تهیه می‌شود و فقط احتیاج به 4ماده اولیه دارد، یعنی به جز بال مرغ فقط به ادویه نیاز است. تکنیکی که باعث می‌شود بال مرغ تردتر از معمول شود، این است که مدت کوتاهی مرغ را در آب جوش بپزیم. با این کار مقداری از چربی بال کم شده و مرغ شما تردتر می‌شود. برای آماده کردن بال مرغ هم باید از دو برش ساده استفاده کنید.

 

طرز تهیه
بال‌های مرغ را آماده کنید. اول نوک آنها را ببرید و جدا کنید. سپس آنها را از وسط نصف کنید. از نوک بال‌ها در این غذا استفاده نخواهد شد، اما می‌توانید از آنها برای تهیه سوپ استفاده کنید.
یک قابلمه آب را روی شعله قرار دهید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس بال‌ها را داخل آن بیاندازید و بگذارید 6-7دقیقه در آب جوش پخته شوند. این کار باعث می‌شود مقداری از چربی مرغ به آب منتقل شود و در نتیجه بال مرغ شما تردتر شود. پس از آن بال‌ها را به یک توری فلزی یا یک دیس منتقل کنید و طوری بچینید که خشک شوند.
سینی را 40دقیقه در فر قرار دهید. بعد از حدود 20دقیقه یک بار سینی را از فر خارج کنید و بال‌ها را بچرخانید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود. را با سس دلخواه خود سرو کنید.
فر را با دمای 230درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر (ترجیحاً سینی شیاردار) را نیز با مقداری روغن چرب کنید. در کاسه کوچکی، نمک، فلفل برتر و پودر سیر برتر را با هم مخلوط کنید.
بال‌ها را که حالا نیمه خشک شده‌اند با دستمال حوله‌ای کاملاً خشک کنید. مخلوط نمک را دو طرف بال‌های خشک شده بپاشید تا طعم‌دار شوند. سپس آنها را روی سینی فر چرب شده بچینید.
سینی را 40دقیقه در فر قرار دهید. بعد از حدود 20دقیقه یک بار سینی را از فر خارج کنید و بال‌ها را بچرخانید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود. را با سس دلخواه خود سرو کنید.

 

نکته 
دو نوع از رایج‌ترین سس‌هایی که با بال مرغ سرو می‌شوند سس بوفالو و سس کاری هستند. برای تهیه سس بوفالو 300گرم از سس تند مورد علاقه خود را با 80گرم کره ذوب شده، 2قاشق چایخوری عسل مخلوط کنید و بال مرغ ترد را بعد از آماده شدن در آن غوطه‌ور نمایید.
برای تهیه سس کاری، دو سوم پیمانه ماست چکیده را با یک چهارم پیمانه سس مایونز، 1قاشق چایخوری آبلیمو، 1 و نیم قاشق چایخوری پودر کاری، سه چهارم قاشق چایخوری سیر رنده شده و 1قاشق چایخوری عسل داخل مخلوط‌کن بریزید و بزنید تا یکنواخت شود. بگذارید سس کاری یکی دو ساعت در یخچال بماند تا طعم‌ها به خوبی با هم ادغام شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی