محمدی حذف شد، روزنامه شیراز نوین
نخستین روز آخرین مرحله انتخابی المپیک 2018 جوانان در اوماگ کرواسی با یک سهمیه برای نمایندگان کاراته ایران همراه بود. به گزارش روابط عمومی و پایگاه خبری و اطلاعرسانی اداره کل ورزش و جوانان فارس، به نقل از روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شیراز، در اولین مرحله انتخابی المپیک 2018 جوانان که با حضور 318کاراته از 84کشور در سالن مارینا لوینو شهرک اوماگ کرواسی در جریان است، نماینده کاراته کشورمان در وزن ۵۹-کیلوگرم به فینال راه یافت تا بدین ترتیب اولین سهمیه المپیک 2018 بوینس آیرس را از آن خود کند.
در وزن منهای 59کیلوگرم، جایی که مبینا حیدری دست حریفان را برای بلیط المپیک فشرد، کاراته ایران اولین سهمیه را دریافت کرد. حیدری گام نخست را با پیروزی 3بر صفر برابر مارتا میکوایژ از لهستان برداشت. ون لین از چین تایپه و اوکسانا بازلوک حریفان بعدی مبینا حیدری بودند که اولی 7بر یک و دومی پس از صفر- صفر در هانتی باخت.
چهارمین مبارزه حیدری مقابل نوال اتالب از بلژیک بود که پس از تساوی 4بر 4، کاراتهکای کشورمان با بهرهگیری از قانون سنشو برنده دیدار شد.
حیدری در نیمهنهایی به مصاف آسیا اوخاتو، نایب قهرمان2018 جوانان اروپا از فرانسه رفت و ۵بر یک این حریف را شکست داد و اولین سهمیه المپیک برای کشورمان را به نام خود ثبت کرد.
با این برد حیدری به فینال راه یافت و ۳بر صفر نتیجه را به آنا چرنیشوا از روسیه واگذار کرد و به مدال نقره رسید.
در وزن منهای ۵۳کیلوگرم، فاطمه خنکدار اول 6 بر یک بالتزی از یونان را برد، سپس در مصاف ملیوا ماریجا از مقدونیه 5 به یک پیروز شد. او در پیکار سوم موفق شد با حساب صفر- صفر و در هانتی از سد ایوانا کامنوا از بلغارستان بگذرد. این حریف بلغاری هشتماه پیش در تنریف اسپانیا نایب قهرمان نوجوانان جهان شده بود.
اما نماینده کاراته دختران ایران در مهمترین و نفسگیرترین رقابت خود مقابل اوکازاکی از تایلند، دختری با کوله باری از مدالهای رنگارنگ قارهای و جهانی ۲بر صفر شکست خورد و فردا برای کسب سهمیه المپیک به میدان خواهد رفت.
در وزن ۵۹+کیلوگرم، نگین آلتونی بدون اینکه امتیازی از دست بدهد تا نیمهنهایی به خوبی پیش رفت.
آلتونی در گام نخست مقابل آلینا کارپیشینا از اوکراین قرار گرفت و پس از تساوی صفر بر صفر در وقت قانونی مبارزه با رأی داوران برنده تاتامی شد. او در دومین دیدار به مصاف میسارا بایومی از مصر رفت و با نتیجه ۸بر صفر به پیروزی رسید.
آلتونی در سومین مبارزه دلزا سجیجا سوئیسی را ۵بر صفر برد و سپس در نیمهنهایی مقابل آنیکا سلید از نروژ قرار گرفت که با تساوی صفر بر صفر درهانتی شکست خورد و نتوانست به فینال برسد. آلتونی فردا برای کسب سهمیه المپیک به مصاف حریفان میرود.
در وزن ۶۱-کیلوگرم علیرضا فرجی تا یک قدمی فینال پیش رفت اما در نهایت یکگام کم آورد تا مبارزات خود را برای کسب سهمیه المپیک فردا پیگیری کند. او ابتدا حریفی از تاجیکستان را ۳ بر صفر برد، سپس ۲بر صفر نماینده اوکراین را از پیش رو برداشت و در ادامه یکبر صفر کاراتهکایی از فرانسه را مغلوب کرد. اما در دیدار چهارم یک بر صفر مقابل حریف ترکیهای دارنده برنز جوانان اروپا در سال ۲۰۱۸ شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.
در وزن ۶۸-کیلوگرم، ابوالفضل میرزایی در اولین مبارزه خود مقابل نایب قهرمان جهان در سال ۲۰۱۷ از دانمارک ۳ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
در وزن ۶۸+کیلوگرم، نوید محمدی یک بر صفر کاراتهکا رومانیایی را برد و در دومین مبارزه پس از تساوی ۲ بر ۲مقابل حریف مصری دارنده برنز جهان در سال ۲۰۱۷ باخت و حذف شد.
خنکدار، آلتونی، فرجی، میرزایی و محمدی فردا برای کسب سهمیه المپیک مجدداً به روی تاتامی خواهند رفت که نفرات اول و دوم راهی المپیک میشوند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین