[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

پیشتاز کشت گندم هستیم ، روزنامه شیراز نوین

فارس، استان پیشتاز در کاشت گندم در سال‌های مختلف همواره برای تولید این محصول راهبردی تلاش‌هایی دوچندان داشته است؛ امسال نیز با پیش بینی کاشت ۳۹۷هزار هکتار، کشاورزان این استان به کشت گندم تشویق و ترغیب شده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس روز سه شنبه با اشاره به اینکه در سال جاری نیز کشت قراردادی گندم دنبال می‌شود، گفت: یکی از سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم، تأمین کودهای پایه تا ۵۰ درصد قیمت تمام شده یارانه ای برای گندم‌کاران است.
مجتبی دهقان پور در حاشیه نشست فوق العاده ستاد زراعت این سازمان تصریح کرد: پرداخت ۱۰۰هزار تومان افزایش قیمت تشویقی به ازای هر تن گندم تحویلی، در اولویت خرید قرار گرفتن محصول کشت‌های قراردادی و در اولویت پرداخت بودن وجوه ما به ازای خرید، از دیگر مشوق‌های دولت در کشت قراردادی گندم است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در کشت قراردادی گندم صدور بیمه نامه را با ۲۰ درصد تخفیف انجام می‌دهیم و کشاورزان مابقی حق بیمه را در زمان تحویل محصول به دولت پرداخت می‌کنند، اظهار کرد: پرداخت ۱۵۰۰ تومان به ازای خرید هر کیلوگرم گندم یک سیاست تکمیلی است که برای خرید گندم تمامی گندم‌کاران اعمال خواهد شد.
به گفته وی، بر اساس تمهیداتی که وزارت جهاد کشاورزی در نظر گرفته است و با رویکرد مثبتی که شرکت بازرگانی دولتی دارد، در استان فارس هم با همکاری خیلی خوبی که بین مجموعه جهاد کشاورزی و اداره کل غله و بازرگانی است، تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا گندم‌کاران در قالب کشت قراردادی بتوانند از سیاست‌های تشویقی مدنظر بهره‌مند شوند. او ضمن تقدیر از کشاورزان استان فارس که در امنیت غذایی کشور و این استان نقش آفرینی بسزایی دارند، ابراز کرد: در حال حاضر با اجرای کشت قراردادی گندم فرصت خوبی برای کشاورزان فراهم شده است تا با مشارکت در اجرای آن قسمتی از نهاده‌های مورد نیازشان تأمین شود. دهقان پور با بیان اینکه در استان فارس از نظر وضعیت ذخیره کودهای پایه و کود اوره در بهترین حالت قرار داریم، اضافه کرد: کشاورزان می‌بایست حداکثر استفاده بهینه از این کودها را داشته باشند؛ به خصوص کودهای پایه که بتواند به افزایش تولید کمک کند. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: امیدوار هستیم ارتباط بین کشاورزان و کارشناسان در پهنه‌های تولیدی قوی‌تر شود و بتوانیم از رهگذر ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی به افزایش بهره‌وری برسیم.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی