[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۷۶۰
  • دوره جدید

طرز تهیه سس انبه، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت: 5 دقیقه

 مواد لازم برای 5 نفر
انبه: 1 عدد
نشاسته: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق چای‌خوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

انبه از میوه‌های آلویی، گرمسیری و اصالتاً هندی است که خواص و فواید جالبی دارد و با آن انواع دسر، کیک و حتی غذا می‌توان طبخ کرد. اما این بار از سس انبه می‌خواهیم صحبت کنیم. شاید برای برخی سؤال باشد که سس انبه چیست؟ یک نوع سس مخصوص غذاها و ساندویچ‌های گرم است. این سس طعمی ترکیبی از ترش، شیرین و تند دارد و بسیار پرطرفدار است، چون این سس برای مرغ، همبرگر، پیتزا و سمبوسه استفاده ‌می‌شود اما ناگفته نماند که مصرف سس انبه برای فلافل بین مردم متداول‌تر شده، به همین علت به سس انبه آبادانی نیز معروف است. این سس با انبه تازه تهیه ‌می‌شود اما اگر به انبه تازه دسترسی ندارید می‌توانید سس با پودر انبه درست کنید که پودر انبه در عطاری‌ها به راحتی یافت ‌می‌شود. 
در ادامه طرز تهیه سس انبه تازه و همچنین سس پودر انبه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

 طرز تهیه 
 مرحله اول
انبه را به خوبی بشویید و با چاقو به دو نیم تقسیم کنید. هسته انبه را خارج کنید و با قاشق گوشت را از پوست جدا سازید. سپس آن را خرد کنید.
 مرحله دوم
انبه‌ها را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. کمی زعفران یا زردچوبه برای رنگ دهی به سس و همچنین کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
 مرحله سوم
شکر را به مواد اضافه کنید. چند پالس بزنید تا مخلوط شوند. مراقب باشید سس خیلی آبکی نشود.
کمی از سس را تست کنید که نمک و فلفلش را متناسب با ذائقه خودتان تنظیم کنید.
 مرحله چهارم
نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید سپس در ماهیتابه بریزید. به آرا‌می سس را به نشاسته اضافه کنید و کمی با هم تفت دهید، سپس به ظرفی منتقل کنید. سس شما آماده است.
این سس که با میوه انبه تهیه می‌شود به مدت بیش از یک هفته قابل استفاده است.

 طرز تهیه سس انبه با پودر انبه
 مرحله اول
یک قاشق غذا خوری پودر انبه را با سه دوم پیمانه سرکه سفید و نصف پیمانه آب به خوبی مخلوط کنید تا حدی که هیچ پودری باقی نماند.
 مرحله دوم
نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
 مرحله سوم
سس را هم بزنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود. پس از این که غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سس هرچه خنک‌تر شود غلیظ‌تر خواهد شد. 
این سس به مدت یک الی دو ماه قابل استفاده است.

 نکات کلیدی 
 برای داشتن سس انبه تند می‌توانید به میزان تمایل خودتان فلفل سس را بیشتر کنید. یا می‌توانید سس انبه و زنجبیل تهیه کنید که در این سس به میزان تمایل خودتان می‌توانید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
 به این سس، سس انبه بندری یا سس انبه جنوبی نیز گفته ‌می‌شود اما این نام به خاطر سرو سس انبه برای فلافل و سمبوسه است و دستور تهیه متفاوتی ندارد.
 در تهیه سس انبه با پودر انبه مراقب باشید پودر به طور کامل در سرکه حل شده باشد؛ چون اگر خوب حل نشود روی حرارت گلوله خواهد شد.
 پودر انبه خودش ادویه دارد و نیازی نیست ادویه خاصی به آن اضافه نمایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی