[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۱۹
  • دوره جدید

فلافل لپه، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
لپه: 1 پیمانه
پیاز متوسط خرد شده: 1 عدد
گشنیز: یک دوم پیمانه
فلفل چیلی قرمز خرد شده: 1 عدد
نمک: 1 و یک دوم قاشق چایخوری
زردچوبه: یک دوم قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده ریز: 2 قاشق چایخوری
سیر خرد شده: 2 عدد
روغن سرخ کردنی

فلافل از غذاهای آسان و سریع است که تقریباً همه آن را دوست دارند. فلافل لپه یکی از انواع فلافل است که مخصوص منطقه میانمار و برمه است. این غذای ادویه‌دار و ترد، می‌تواند به عنوان پیش‌غذا و حتی غذای اصلی با سس مورد علاقه‌تان سرو بشود. فلافل لپه برای گیاهخواران که تنوع غذایی‌شان کم است، خیلی گزینه مناسبی است و می‌توانند این غذا را در 20دقیقه بپزند.
بعضی وقت‌ها دنبال یک غذای جدید خوشمزه می‌گردیم. مخصوصاً برای بچه‌ها که بهانه می‌گیرند. البته تنوع غذایی برای بزرگ‌ترها هم می‌تواند جذاب باشد. در ضمن، لپه یکی از حبوبات مفید و مغذی است که ما بیشتر با غذاهایی مثل خورشت قیمه، شامی لپه و دلمه می‌شناسیم. ولی از غذاهای دیگری که می‌شود با لپه درست کرد، غافل نمانید. مثل بعضی غذاهای محلی از جمله مانی پلو یا همین فلافل لپه. در ضمن، این غذا هیچ احتیاجی به گوشت ندارد.
طرز تهیه
مرحله اول
اول از همه لپه‌ها را بشویید و از شب قبل خیس کنید. لپه خیس خورده را در آبکش بریزید و کاملاً خشک کنید. دقت کنید که آب لپه‌ها به طور کامل گرفته شود؛ چون در غیر این صورت مایه فلافل شل شده و ممکن است موقع سرخ کردن فلافل‌ها از هم بپاشند.
مرحله دوم
حالا همه مواد اولیه (به جز روغن) از جمله لپه‌های خشک شده را داخل غذاساز بریزید تا مخلوطی نیمه صاف به دست بیاید و تقریباً یکدست شود. ولی کمی تکه‌های کوچک لپه حس شود.
مرحله سوم
مایه فلافل لپه را با قاشق یا قالب فلافل داخل سینی یا بشقاب به شکل گلوله‌های گرد پهن دربیاورید. رویشان را بپوشانید و حداقل 3ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
مرحله چهارم
روغن سرخ کردنی را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. بعد فلافل‌هایی را که از قبل آماده کردید داخل روغن بیاندازید و دو روی آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی دربیاید.
غذا آماده است! سس مورد علاقه‌تان را روی آن بریزید و از خوردنش لذت ببرید. می‌توانید آن را با نان پیتا و سبزی و ماست هم امتحان کنید.

نکات کلیدی
* از آنجا که میانماری‌ها غذای تند می‌خورند، مقدار زنجبیل و فلفل را می‌توانید کمتر بریزید.
* حواستان به شل نشدن مایع باشد! برای این کار قبل از اینکه مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید، لپه را خشک خشک کنید و آب پیاز را بگیرید و حواستان باشد پیاز بزرگ انخاب نکنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی